loader
bg-category
Produktanmeldelse: Essence All Eyes On Me Mascara

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Alle øjne på mig Mascara Mærke: Essence Størrelse: €2,49 Pris:

Fra Essence's hjemmeside: Den specielle børste og unikke tekstur giver dine vipper med ekstra volumen, ekstra længde og en betagende kurve samt dækker hver enkelt lash med mascara og tilbyder ideel adskillelse.

Hvad jeg kunne lide: - forlænger og definerer vipper - god grundlæggende dagtid mascara - Tynd stav når hver snor - klumper ikke - smitter ikke hele dagen - gennemsnitlig opholdskraft

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du vil have lyd og drama, er det ikke for dig - skal genanvendes, hvis du også går ud om aftenen - hætten lukker ikke tæt ikke rejse-venlige

Jeg indrømmer, at jeg håbede at iført Essence All Eyes On Me Mascara ville trække alles øjne til mine vipper. Eller bare giv dem nogle drama, i det mindste. De anmeldelser, jeg har læst, var helt sikkert positive, idet det var en af ​​de bedste mascaraer i sit prisklasse. På den måde var de ikke rigtig forkerte.

For prisen på en is får du en mascara, der forlænger dine vipper og gør et anstændigt job på at adskille dem også. Men ikke så meget "ekstra volumen" eller "vejrtrækningskurve", som Essence lover. Den sorte skygge, der egentlig hedder blød sort, er ikke så intens, hvilket kan være både en god og dårlig ting, afhængigt af hvad du leder efter i mascara.

Hvis du efterlyser dramatiske resultater, bliver du skuffet. Men hvis du kun ønsker en grundlæggende dagtimaskara til arbejde eller skole, så er det en god mulighed at overveje. Dens formel er hverken tyk eller for løbende, og det er nemt at anvende med den tynde stav, der hurtigt når endda den mindste vipper.

Endnu vigtigere, jeg havde slet ikke noget problem med klumper og ingen panda øjne heller. Det er ikke den mest langvarige mascara derude. Efter 8 timer, hvis jeg stadig ikke er hjemme, føler jeg behovet for at genanvende det, men i det mindste behøver jeg ikke bekymre mig om at det smutter og flager hele dagen. Disse ting simpelthen falmer uden at ødelægge resten af ​​din makeup.

Det sorte rør, trykt med et psykedelisk sort og gråt cirkelmønster, er meget smukt, men ikke rejsevenligt. Da jeg først købte det, troede jeg, at jeg var færdig med en fejl, fordi hætten ikke lukker tæt. Du skal bare knap berøre, selv ved et uheld, hætten til at skrue den af, så hvis du bærer dette med dig i din taske, så vil det ikke forblive lukket for længe, ​​hvilket efterlader sorte smudder over alle dine ejendele ...

Tilgængelig på: Ulta

Resumé Essence All Eyes On Me Mascara er en grundlæggende dagtimaskara, der giver længde og definition uden klumper. Dens tynde stav når selv de mindste vipper, belegger dem med en blød sort skygge, der begynder at falme, men uden at efterlade flekker efter ca. 7 timer. Det tilføjer dog ikke volumen, og hætten lukker ikke tæt.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære