loader
bg-category
Alt du behøver at vide om den store ændring i Sephoras loyalitetsprogram

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sephora har netop annonceret en opdatering til sin loyalitetsbelønningsprogrampolitik, og det er lidt af en big deal. Belønningsprogrammet virker som dette: For hver brugt dollar tjener kunder et point, der kan akkumuleres og indløses for en række deluxe prøver af bedst sælgende produkter eller endog VIP-ture. Indtil nu er disse punkter aldrig udløbet, men en ny ændring til Sephoras Beauty Insider belønningsprogrampolitik har longtime medlemmer op i våben.

VENT HOLD UP SEPHORA ER GONNA GØR PUNKTER UDFØRT, DER ER HØJT SOM HØJ SKOLOPROM

- madeupcall (@madeupcall) 18. juli 2017

Medlemmer af de to øverste led i loyalitetsprogrammet, VIB og VIB Rouge, bruger mere end $ 350 og $ 1000 om året for at tjene deres status. Så det er nemt at hakke en masse point over tid for at få fantastiske deleksempler eller prøve udtagning af produkter fra en højere linje, som du måske ikke har overvejet før. Ifølge Business Insider, den nye politik, der træder i kraft den 10. juli 2017, fastsætter en 18 måneders grænse for dine loyalitetspoint, inden de udløber. Forud for denne ændring kunne du akkumulere dine point, og de ville aldrig udløbe, men fortsætter med at rulle over år efter år. For loyale kunder, der har været indskrevet i programmet siden starten 2003, har denne mindre tweak til politikken ikke været en velkommen ændring.

. @ Sephora hvis du kommer til at gøre point udløber i det mindste bringe tilbage værdifulde belønninger

- Samantha Ravndahl (@SsssamanthaaMUA) 19. juli 2017

Beauty Insider medlemmer bliver nødt til at være mere opmærksomme på når deres point udløber, men ikke frygter, siger Sephora, at de ikke automatisk udløber efter 18-måneders tidsramme. Det fine tryk på politikken ændrer, at du ikke vil miste point efter et og et halvt år, så længe du foretager et køb eller en indløsning i løbet af den tid. Det kollektive svar på meddelelsen om sociale medier viser, hvordan en simpel tweak til en langvarig politik kan sende skønhedskøbsmasserne til en svimmelhed. Folk har talt: Ikke rod med vores point.

#Sephora point udløber nu ..... #Ulta ser rigtig godt ud nu. pic.twitter.com/I7I9WqkTDN

- Sara Callahan (@ SaraRuthie) 18. juli 2017

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære