loader
bg-category
De største myter om giftige skønheds ingredienser

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Emnet for, hvad der er præcist i vores skønhedsprodukter, er en meget diskuteret; det gør du eller har du ikke at bekymre dig om? Eksperterne mærker disse myter som dem, der kan vildlede dig.

Du kan også lide: Redaktørernes valg: De 30 Bedste Drugstore Must-Haves Vi Swear By

Myte 1: Hvis det er et kemikalie, kan det være giftigt.New York dermatolog Doris Day, MD, understreger, at denne kendsgerning er det vigtigste at forstå om hudpleje ingredienser: "Alt er et kemikalie. Det betyder ikke, det er dårligt, "siger hun. "Hvis du er bekymret, kan du være sikker på, at de større mærker tager mange vigtige skridt for at sikre disse produkter er sikre og effektive." Bundlinjen: "Skønhedsvirksomheder gør omfattende test på deres produkter.

Myte 2: Hvis du bestiller et produkt online, er du i det klare.Et andet, noget nyere område med bekymring for toksicitet og bivirkninger stammer fra den stigende popularitet ved køb af skønhedsprodukter over internettet. "Det er et stigende problem, at forfalskede eller forurenede topiske produkter er tilgængelige online," siger Greenwich, CT, dermatolog Lynne Haven, MD. "Det er vigtigt for forbrugeren at være sikker på, at kilden, hvor de får produkter online, er en pålidelig, så de kan undgå potentiel toksicitet med disse forfalskede eller mislablede produkter."

Myte 3: Solcreme er stærkt mistænkt.Et stort område mest eksperter vil være enige om, er at solcreme virkelig får en dårlig rap i sikkerhedsafdelingen. "Det bedste eksempel på en fejlagtig" skønhedstro "er, at solcreme er giftige eller kan forårsage hudkræft," siger Dr. Haven. "Hudkræft satser stiger, og solcreme har været veletableret som et redskab til at reducere DNA-beskadigelse fra ultraviolet stråling." Cincinnati, OH, kosmetisk kemiker Kelly Dobos tilføjer, at solcreme er et område, at FDA er ret "konservativ" på, hovedsageligt fordi det betragtes som et stof, så det bliver særlig opmærksom. "FDA processen er kompliceret, men at sige, at FDA ikke giver en masse tankegang på, hvad det er godkendt i forhold til solcreme ingredienser er simpelthen ikke sandt."

Myte 4: Parabener er den største "giftige" skønheds ingrediens derude.Dobos siger, at hun ifølge denne mening er et hudpleje sikkerhedsproblem, der er alvorligt misforstået. "Kosmetik har gode konserveringsmidler, der beskytter mod bakterier, gær og forme, og det er her parabener kommer i spil. De er en klasse af konserveringsmidler, der har en lang historie med sikker brug, men er kommet under intens kontrol. Væsentlig videnskabelig forskning har vist, at parabener metaboliseres og udskilles harmløst af kroppen og at de er et sikkert og effektivt konserveringsmiddel i kosmetik. "Ligeledes forklarer hun, at kemikalier ofte er maligneret som" giftige "til markedsføringsformål.

Myte 5: FDA regulerer ikke kosmetikindustrien, hvorfor det er så farligt."Kosmetiske bestemmelser præciserer udtrykkeligt, at det er ulovligt at bruge en hvilken som helst ingrediens, der er skadelig, når den anvendes som beregnet", siger Dobos og tilføjer, at kosmetiske producenter ifølge amerikansk lov har et juridisk ansvar for sikkerheden deres produkter. "FDA kan og gør handling mod kosmetik, der ikke overholder loven."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære