loader
bg-category
The New No-Mess overnight masker, der forynder huden mens du sover

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du altid er på farten og næppe har et øjeblik at tage sig af din hud, eller du får bare forskellen mellem maske A og creme B i butikken (hvert produkt ser ud og lyder det samme) Nye masker fra Musely, en sund levende e-tailer, gør hudpleje (og anti-aging) måde lettere at tackle.

Du er formentlig bekendt med muddermasker, arkmasker, gummimasker-listen fortsætter, men hvad med naturgasmagasiner? De gælder som en tørklapmaske - det ydre lag føles blødt og filtagtig, og det indre lag føles som en solid gummiagtig gel (den er ikke våd og mættet med væske som traditionelle plademasker), så du kan bære dem mens du sover uden dirtying din pudebetræk.

San Francisco dermatologen Marie Jhin, MD, den residente derm for Musely, siger, "De to største årsager til rynker er ansigtsudtryk og pres, som når du får en massage og dit ansigt presses mod ansigtet. lyder kun som et problem, når du er vågen, men mange kvinder rent faktisk rynker, når de sover. Derudover lægger siden sovende eller mavesøvet pres på ansigtet og skaber efterfølgende ansigtsrynker. Derfor er Muselymaskerne en så god ide .De kan bæres natten over, faktisk forhindre disse to slags rynker fra at danne. "

Et andet plus: Maskerne kommer i forskellige former og størrelser, der er designet til at passe på bestemte områder af dit ansigt som din pande og under øjet (der er også en til din hals) i stedet for kun at give os fuld ansigt, Jason-esque masker vi er vant til. Selvom mærket tilbyder en full-face version også, hvis det er din kop te. Hver stil varierer i mængden af ​​masker, du får i en kasse (mellem fem og 10) samt prisen ($ 32- $ 39), og der er et anti-aging-sæt, der også omfatter hele gruppen for $ 48. Du kan også købe individer for så lavt som $ 4, hvis du vil give dem en testkørsel først.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære