loader
bg-category
Den Nye Klasse af Topicals, der lover Injicerbare-lignende Resultater

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I det sidste har jeg bemærket, at det simpelthen ved hjælp af en hudhydratiserende, kollagenforstærende, misfarvningsfremkaldende, lysdiffuserende fugtighedscreme er så 2016. Den nyeste afgrøde af anti-aging cremer går, hvor der ikke er sket noget aktuelt før og hævder at give injicerbar -lignende resultater, fra avancerede mekanismer, der leverer hyaluronsyre dybere ind i huden for et fyldt blik på peptider, der subtly "fryser" væk dine fine linjer og rynker som en mildere Botox.

Bare at leve op til disse krav på egen hånd virker som en temmelig høj ordre, men faktor i en pris, der undertiden rammer nord for $ 1.000, og det føles kriminelt at anbefale nogen af ​​disse produkter uden at give dem en hvirvel og se selv om de arbejdede så godt som de hævder at.

Den seneste indsprøjtnings-udskiftning (muligvis?) Produkt, der kommer på tværs af mit skrivebord, er den største lancering fra luksus hudpleje mærke Natura Bissé om fire år, og er den seneste innovation fra deres Inhibit linje. Formet i 2003 (delvis som et svar på den daværende nyligt godkendte injicerbare, Botox), var produktets hæmmelse altid rettet mod at give den injicerbare bruger en anden mulighed. Den nye Inhibit High Definition-behandling kombinerer et daglig intensivt serum med ugentlige pletter og bruger en blanding af 71 procent aktive ingredienser og en præcis leveringsmekanisme til at rette ekspressionslinjer, fylde rynker, hydrere, stramme og reformere udseendet af huden.

"To ingredienser, Octomioxyl (en ingrediens, der er ejendommelig for Natura Bissé) og conotoxin, hæmmer ekspressionslinjer, og når de kombineres i denne formel, arbejder de sammen om at skabe en synergi, som øger begge handlingers." Natural Bissés senior VP for forskning og innovation, Patricia Fisas, fortæller mig, når jeg spørger hende præcis, hvordan serumet virker. "Octamioxyl består af en eksklusiv sekvens af otte aminosyrer, der intervenerer i mekanismen af ​​muskelcellekontraktioner. Conotoxin, et neuropeptid, begrænser natriumstrømmen til muskelcellen. Natrium er et essentielt mineral, der er nødvendigt for at indlede muskelkontraktion, så manglen på ingrediens forhindrer muskelbevægelsen og reducerer ekspression af eksplosionslinjen. "Serumet stopper dog ikke ved blot at fryse væk linjer - det blødgør dem yderligere ved hjælp af en tredobbelt vægt hyaluronsyrekompleks, specielt formuleret både til dybere penetration i huden og optimal binding til klump og tilsætning af volumen. Derudover arbejder seks forskellige vækstfaktorer for at genoplive huden og øge smidigheden og elasticiteten.

Ligesom enhver skønhedskonsument, der undersøger en ingrediens, skrev jeg ordet "conotoxin" til Google. En undersøgelse fra 2006 fra NIH skød noget interessant lys over, hvordan ingredienserne fungerede. Peptidet er afledt af marine keglesnegle, der bruger det kraftige toksin til at dumpe og lamme deres bytte. For medicinske forskere er ingrediensen i høj efterspørgsel, da den hurtigt kan målrette neuroreceptorer og lukke blandt andet sendere, der styrer smerte og bevægelse. Denne klasse af ingredienser har masser af medicinske anvendelser, herunder lammende muskler under operationen. I kosmetik anvendes conotoxin og syntetiske versioner af ingrediensen almindeligvis i den nye bølge af cremer, der markedsføres som en Botox-alternativ.

Efter omhyggeligt at vaske mit ansigt (ved 750 dollar pr. Flaske, var jeg ikke ved at få hæmmer serumblandingen eller sidde oven på 10-timers gamle fundament), glattede jeg en produktpumpe overalt og sørgede for at arbejde det i min formgivning crow's-feet og nasolabial folds. Som i de fleste Natura Bissé-produkter havde serumet en let duft, der bedst beskrives som "luksuriøs" og en silkeagtig glat tekstur, som absorberes hurtigt uden at efterlade fedtet rest. Udover den neuroblokerende teknologi indeholder serumet nærende ingredienser som forskellige vægte af hyaluronsyre, vitaminer, vækstfaktorer og kolesterol, som virker til at plumpe, hydratisere, forynge og give huden et synligt fyldt udseende. Selv om rynkerne ikke fryser væk er hverken øjeblikkelig eller lige så dramatisk som et skud af Botox, som området ville give, ser serumet tilbage, der ser mere flot, sundere og mere strålende ud efter blot nogle få anvendelser - en overfladetræning og hudforbedring effekt, der går ud over hvad en injicerbar kunne opnå.

"Mange mennesker har forbehold over for indsprøjtning af fyldstoffer eller lammende midler i deres ansigt. For mange er det en meget vigtig beslutning, at de ikke tager let, enten på grund af deres modvilje mod nåle eller til deres egen personlige frygt for bivirkninger, såvel som personlige overbevisninger om aldring, "siger Fisas. "Disse produkter tilbyder et alternativ til folk, der ønsker mærkbare resultater, men på en mere naturlig måde, der ikke er invasiv. Men det er også det perfekte supplement til medicinske æstetiske procedurer, da det forlænger resultaterne og også forlænger tiden mellem sessioner. Når den bruges som et supplement med injicerbar som Botox, hjælper denne handling med at gøre de injicerbare resultater længere. "

Ti minutter efter anvendelse af serumet tog jeg to pletter og satte dem fast på mine nasolabiale folder. Selv om jeg har linjer på dette område, som jeg anser for ret dybt, har jeg været tøvende med at dykke i fyldstoffer ud af frygt for at ende med et overdrevet, blankt look. Plasterne indeholder nogle af de samme ingredienser som serumet, men formuleres i opløselige, krystalliserede mikrokegler, som er i stand til fysisk at trænge ind i stratum corneum og absorberes i hudens epidermislag.Plasterne anvender et stærkt klæbemiddel, der holdt dem låst ind i området i hele 120 minutters ansøgningsperiode, den tid det tager for ingredienserne at opløses og frigives i huden. Et plaster på hver side af min mund gjorde det vanskeligt at tale eller spise, og mens fornemmelsen ikke gjorde ondt, var der en følelse af pres på området. Som en fidgety person var to timers bevægelse ikke den nemmeste eller mest komfortable følelse, men med $ 22 værd for behandling på hver linje, var jeg ikke ved at afslutte før den optimale tid var op.

Da jeg fjernede plasterne, bemærkede jeg straks to ting: Produktets kegler på plasterne havde fladt, og der var ingen rester på overfladen af ​​min hud, hvilket betød, at alle ingredienserne havde absorberet og opløst. For det andet, i ro, var mine nasolabiale folder helt forsvundet, efterladt en dejlig plumpness, der lignede et sløret filter og blev anvendt til området. Selv efter at have flyttet min mund, forblev den klumpe effekt.

De langsigtede virkninger af behandlingsduoen kan naturligvis ikke ses efter blot en ansøgning. En 31-dages periode før og efter fotoet mærket tog samtidig med at udvikle produktet (ovenfor) viser imidlertid, hvilken dramatisk effekt duo behandling kan have på alle områder af ansigtet. På billedet er der en åbenlys løft og stramningseffekt af huden (faktisk er kæbeformen helt ændret) og en mærkbar forbedring i dybden af ​​de nasolabiale folder. Mens der ikke opnås en total udjævning af panden linjer og crow's-feet, er resultaterne dramatiske og synlige.

Jeg stillede et sidste spørgsmål til Fisas. Med en samlet pris på mere end $ 1.000 koster systemet om, hvad en Botox og fyldstofbehandling ville. "Hvorfor ville nogen vælge dette over en in-office behandling?" Spurgte jeg.

Efter at have undersøgt før og efter billederne og kigget på min egen hud indså jeg, at jeg havde mit svar. Forvente en over-the-counter topisk at gøre jobbet for en injicerbar er hverken realistisk eller opnåelig, men at anvende en "svagere" form for disse medicinske produkter har en stor fordel. Sammen med de samlede udglatning og plumpingeffekter af injicerbare materialer kommer en nedadgående side - det er alt for nemt at glide ind i det frosne, bløde, unaturlige udseende, der er fortællingsskiltet for at have haft arbejde. En aktuel vil aldrig få dig til det punkt, men det kan få dig nogle af de samme forbedringer og stadig lade dig ligne dig selv. For mange mennesker, det er det der virkelig gør disse produkter værd at købe.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer