loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.107

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

klar til en anden post af tilfældige ramblings? Lad os komme igang:

Læsernes feedback undersøgelses påmindelse

Bare en påmindelse om, at du stadig har få dage til at udfylde min læsers feedback-undersøgelse. At vide, hvad du kan lide, og hvad du ikke gør, vil hjælpe mig med at skabe en bedre blog for jer alle. Eventuelle forslag og kritisk kritik er altid velkomne. Undersøgelsen er anonym, så du kan være så brutalt ærlig som du vil. Mange tak for al din hjælp, støtte og tid til at udfylde undersøgelsen. Sammen kan vi gøre Beautiful With Brains et bedre sted at besøge. 🙂

Hvad jeg læser nu

Beethoven: Manden afsløret af John Suchet Hvis du er fan af Beethoven og er nysgerrig efter at vide, hvilken slags mand han var, men ikke har lyst til at læse en lang biografi, der diskuterer i længden musikalsk teori og scoringer, så hent denne bog. Suchet maler et levende portræt af Beethovens liv. Et musikalsk geni, han var uhyggelig, levede i skygge og hans døvhed forbedrede hans sociale ubehagelighed meget. Mod slutningen af ​​hans liv mistede dem, der ikke kendte ham, ham ofte for en tramp eller en galning. Bogen dækker også hans anstrengte forhold til sin familie, det juridiske slag han troede for forældremyndigheden af ​​sin nevø Karl, de kvinder han ville have elsket at gifte sig med og de venner, der stod ved hans side, uanset hvad. Forfatteren snakker selvfølgelig også om hans værker, men er mere interesseret i det, der inspirerede dem end ved at diskutere deres musikalske fortjenester. Alt i alt er dette en dejlig og læselig biografi, som alle fans af den store komponist vil nyde. Den er tilgængelig på Amazon.

Links

Sådan blogger du konsekvent, når du har et fuldtidsjob - My Women Stuff

Hvad er den bedste fugtighedscreme? - The Beauty Brains

Kosmetiske krav - Colins skønhedssider

Moderne milkmaid braids frisure tutorial - Hair Romance

De bedste BB og CC cremer, og forskellene mellem dem - 15 Minute Beauty Fanatic

Søndag Undersøgelse, Vol.105

1. Er der noget du ønsker du brugte mindre tid på at gøre? Online vindue shopping. Jeg kan spilde timer på den måde ...

2. Hvilken makeup ville du bære til et bryllup? Noget feminint og naturligt. Hvis brylluppet er om aftenen, så måske et røgfyldt guld med korallæber. Men jeg ville ikke gå for noget for lyst eller farverigt, fordi jeg ikke ville skille sig ud. Opmærksomheden ved et bryllup skal være fokuseret på bruden (og brudgommen).

3. Nuværende mascara i øjeblikket? Pupa Vamp! Mascara i Chokoladebrun. Det tilføjer lydstyrke, længde og definition, der ikke er over-the-top. Den brune er også ganske mørk og et godt alternativ til sort for dagen.

4. Spiderman eller Superman? Nå, jeg er ikke en stor fan af superheroer, men jeg ville gå med Superman simpelthen fordi jeg hader edderkopper. lol.

5. Hvad synes du om Ugg støvler på fyre? Helt ærligt, jeg kan ikke lide dem på nogen. De er så grimme. Men de er også så varme og behagelige, så hvis du bor et eller andet sted koldt, kan jeg se hvorfor du vil have dem. Jeg gjorde også på en tur til London i januar for nogle år siden. Mine fødder elskede det.

Det er din tur nu! 1. Er der noget du ønsker du brugte mindre tid på at gøre? 2. Hvilken makeup ville du bære til et bryllup? 3. Nuværende mascara i øjeblikket? 4. Spiderman eller Superman? 5. Hvad synes du om Ugg støvler på fyre?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer