loader
bg-category
Kobber er vores favorit New / Ancient Beauty Ingredient

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Her er et faktum for skønhedens geeks og historikere: Kobber var det gamle egyptiske symbol for evig ungdom. Som kobberprodukter og deres hengivne fortsætter med at poppe op, var det tid til at lære, hvad der bragte dette gamle element til vores hjørne Sephora.

Så handlen er: Kobberens naturlige anti-aging egenskaber øger kollagen, elasticitet og giver energi til huden. Nylige undersøgelser har vist øget skarphed i kobber hudpleje, reducerede fine linjer og glathed. Åh, og det er hvad pennies er lavet af. Her er et par af vores yndlingsprodukter til at tilbyde den nyeste gamle teknologi:

 

1Purity of Elements Pore-Minimizing Clay Mask

Vi kan ikke forestille os et bedre sted at udvikle en lermaske end Renhed af Elements 'hjem, Sante Fe. Denne pore-minimizer er beriget med et kobber 5-kompleks fremstillet af kobbersalt, hvidt og grønt te-bladeekstrakt, druesaftekstrakt og vitamin E. Et strejf af citronskalekstrakt indeholder også hjælpemidler i lysende sløv hud.

 

 

2DEJ Face Cream fra Revision Hudpleje

Revisions nye antioxidant ansigtscreme er klinisk designet til at reducere fine linjer ved at målrette dem på bunden: det ofte oversete område, hvor dine indre og ydre lag af huden møder. Kobberkompleks øger energi, mens ekstrakt fra traditionelle kinesiske urter giver en blød hydrering perfekt til tørre og modne hudarter.

 

 

3Iluminage Skin Rejuvenating Pillowcase med kobberoxid ...

Masser af produkter lover at forbedre din hud natten over, men Iluminages kobberoxid pudebetræk får bonuspoint til yngre hud og en mere behagelig søvn. Pudebetrækfibrene er indlejret med kobberoxid, så alt du skal gøre for lys hud er hvile op.

 

4Omorovicza Cleansing Foam

Selv en simpel morgenvask kan give din daglige dosis kobber i denne sudsy-rensemiddel med en proprietær formel til mineralabsorption. Med tilsætning af kobber kan du fjerne din makeup samtidig med at du forbedrer din huds naturlige kollagen og elasticitet. (Plus kobber gør det naturligt blåt!)

 

5boscia Konjac Svamp Mini Trio

Boscias rensende svampe er min go-to for naturlig eksfoliering. Denne trio har en kobberberiget dybhydratiserende lerssvamp, der forsigtigt exfolierer din hud og derefter fornyer den med kobberens beviste nærende egenskaber. Til den eventyrlystne anbefaler vi også trioens bambuskulsvamp til pore-minimering.

 

6RapidLash øjenvippeforøgende serum

Din hud får ikke alt det kobberbaserede sjov. Du behøver kun fire uger af dette målrettede serum for at se vækst i dine vipper eller browsere. Hvis kun det gamle Egypten kunne se os nu!

LÆS MERE: Pretty Clean: Hvad skal man gøre, når Mascara kommer overalt

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære