loader
bg-category
Fight Flakes: De bedste Scrubs til Buff Away tør vinter hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Buttery-soft hud virker som en umulig feat i de tørre vintermåneder, simpelthen fordi din krop tager et seriøst slag fra det kolde vejr. Zapped af fugt og ultra skællende, din hud dør for at slippe af med de døde hudceller, så glattere og sundere hud kan skinne igennem. Slår flaky hud med disse top-performing scrubs specifikke for alle dine behov. Bare husk at fugtgøre bagefter!

1Beste apotek køb

Burt's Bees Sugar Scrub i Tranebær & Granatæble ($ 13)

Slough væk døde hudceller med Burt's Bees frugtagtig skrubbe. Sheasmør og granatæbleolie fugtes, mens tranebærfrø og sukkerkrystaller virker sammen for at polere af noget groft plaster.

2Best for moden hud

Skin & Co. Roma's Umbrian Apothecary Exfoliating Gel ($ 22)

Pakket med antioxidanter, vitaminer og deres rockstjerne ingrediens, økologisk trøffel, er denne luksuriøse skrubbe både anti-aging og beskyttende.

3Best For Dry Skin

Ja til Coconut Polering Body Scrub($7.99)

Formuleret med næsten alle en kokosnød, er denne fugtgivende skrubbe chock fuld af vitaminer A, C og E, som alle er hydraterende. Massage våd hud i en cirkulær bevægelse med denne skrubber for at afsløre et strålende og sundere lag.

 

4Best for følsom hud

Ritualer Good Luck Scrub ($ 29)

Duftende med sød appelsin og ceder, denne skrubbe indeholder økologisk sukker, der gør det blid nok til følsom hud.

5Best for fedtet hud

AHAVA Dead Sea Salt Softening Butter Salt Exfoliator($24)

Ved anvendelse af Døde Havs Saltkrystaller er huden dybt eksfolierende på grund af den grovere tekstur af det anvendte salt. Salt scrubs som dette er ideelle til større, grove hudpletter på albuer og knæ for at give en revitaliserende glød.

6Best All-Natural

FIG + YARROW kardemomme + kaffe kropscrub ($ 48)

Infuseret med kaffe, giver dette økologiske mærke os en energibesparende skrubbe, perfekt til enhver morgen for at revne din dag. Det giver en naturlig hudafskalning, mens den også forfriskende og afgiftende kroppen.

7Best for fødder

Freeman Bare Foot Lemon & Sage Foot Scrub ($ 3.79)

Vend dine såler til softies ved at anvende denne citron og salvie-infunderede fodskrubbe, der fjerner hård hud samtidig med at forbedre cirkulationen for at reducere hævelse og smerter.

8Beste for hænder

SheaMoisture Lavendel & Wild Orchid Hand & Body Scrub ($ 9,99)

Ved at gnide denne skrubbe forsigtigt langs bagsiden af ​​dine hænder og neglebånd, vil du pudse ud huden, mens du er dybt hydraterende på grund af de beroligende hints af lavendel og orkidé ekstrakt.

9Best for ansigt

Fresh Sugar Face Polish ($ 62)

Denne yummy lugtende skrubbe er fri for parabener, sulfater og syntetiske farvestoffer, der er lavet med brunt sukker og vilde jordbær, hvilket gør det lugtende godt nok til at spise (ikke). Perfekt til alle hudtyper, er Fresh's ansigtspoleret beroligende og effektivt.

10Best for All Over

Grown Alchemist Rensende Body Exfoliant ($ 34)

Massage denne perle, pebermynte og ylang ylang skrubbe over hele din krop, så den kan decongest huden og forbedre den cellulære omsætning til en fornyet afslutning.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære