loader
bg-category
$ 4 læbestift der rivaler min high-end kollektion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Pen klik, fod tapping, tænder slibning-de siger, at nervøse vaner dør hårdt, og jeg kunne ikke enig mere. Alle har en vane, de ønsker at sparke, men de fleste synes ikke at sprænge. Mine? Lip bidende. Jeg har gjort det så længe jeg kan huske (og har fået flack fra min mor siden da), men jeg kan bare ikke synes at sparke det. Det er overflødigt at sige, at denne ikke så smukke vane ikke går hånd i hånd med min affinitet for lyse læbestifter (eller min tegnebog).

Selv de "længst slidte" formler forbliver på et fragment af deres lovede tid på grund af min konstante plukning, så konstant genanvendelse - vi taler med en ad nauseam rate - er et absolut must for at holde enhver farve på min læber. De læbestifter, jeg har fundet at vare længst, er de dybere, og jeg har været ok med at skælle ud et godt stykke af forandring, hvis det kom med løftet om mindre frakker hele dagen, indtil jeg mødte en formel, der rungede den på under $ 4 og varede langt længere end nogen af ​​disse. Tillad mig at introducere dig til mine nyeste bedste venner, Matte Liquid Lipsticks fra BRITE Organix.

Vegan, grusom og helt fnugfri, kommer disse matte læbestifter ind i ni forskellige nuancer, lige fra en perfekt nøgen til en brandmotor rød, og stol på mig, når du har prøvet en, vil du have dem alle. I modsætning til mange andre matte formler, der efterlader læberne, der føler sig tørre på ørkenen, bærer denne komfortabelt - jeg glemte faktisk, at jeg havde på det, indtil jeg gik igen og indså, at jeg ikke behøvede at, fordi det stadig var på mine læber (med nulfeathering findes). Hvis du er en matte læbestift gal, skal du gå og købe disse i bulk. Hvis du er mere af en blank type, skal du gøre det samme og træk din go-to-shine ovenpå. Til denne pris har du intet at tabe - undtagen halvdelen af ​​din high-end læbestift samling du snart vil indse er vej overpris.

Et indlæg delt af BRITE ORGANIX (@briteorganix) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer