loader
bg-category
Udseende: Purple Glory

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg havde ikke brugt lilla øjenskygge i aldre, så i går tænkte jeg endelig, at det var på tide at afhjælpe det. Lysforholdene var ikke rigtige ideelle, da jeg tog billederne, og det viser, men jeg håber du vil alligevel nyde udseendet. Her er det:

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup Circus I-Divine Palette - Slank Makeup Glory Eyeshadow Palette - Senna Ultra Last Eyeliner i Ultra Black - Senna Voluptulash Mascara - YSL Le Teint Touche Eclat Lysende Stiftelse - Bobbi Brown Creamy Concealer Kit - Slank Makeup Blush i Suede - Layla Miracle Gloss i n.2

ØJNE 1. Påfør en øjenskyggeprimer over låget for at gøre udseendet og bliv for hele dagen. Anvend derefter en mørk lilla øjenskygge (jeg brugte den i slanke Makeup Circus Eyeshadow Palette) på krøllet, men pas på, at du ikke bringer det op for meget. 2. Sæt forsigtigt en fuchsia-skygge med lilla undertoner (jeg brugte den i Sleek Makeup Circus Eyeshadow Palette) på krøllen oven på den lilla. Dette hjælper dig med at blande kanterne af den lilla skygge for at skabe en fin gradient. Igen skal du være forsigtig med ikke at bringe farverne op for meget. Du ønsker ikke, at de skal nå browboneområdet. 3. Sæt et skinnende blegt guld (jeg brugte rør i den elegante Makeup Glory Eyeshadow Palette) på browbone for at fremhæve. 4. Klap en skinnende lys beige skygge (jeg brugte Overground i Slanke Makeup Glory Eyeshadow Palette) på låget. 5. Med en blyantpensel forstærker du den ydre V med en mørk gråbrun skygge (jeg brugte nordlig i den elegante Makeup Glory Eyeshadow Palette). 6. Med en blyant børste skal du linse din nedre lashline med samme mørke lilla skygge, som du tidligere har brugt på krøllen. 7. Linj din øvre lashline med en intens sort pencil eyeliner (jeg brugte Senna Ultra Last Eyeliner i Ultra Black). 8. Påfør mascara.

FACE & LIPS 1. Anvend fundament og concealer hvor det er nødvendigt. 2. Sæt en ferskenbrun rødme med en mat finish (jeg brugte slank Makeup Blush i Suede) på æblerne på dine kinder. 3. Påfør en skinnende fuchsia lipgloss skygge med lilla undertoner på dine læber (jeg brugte Layla Miracle Gloss i n.2).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære