loader
bg-category
Hjælp! Jeg har købt den forkerte concealer!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde købt en concealer og så fortryd det fordi du ikke kunne lide tekstur eller farven var forkert?

Sidstnævnte sker altid med mig. Concealer skal være en skygge lysere end fundamentet, men jeg har allerede svært ved at finde et fundament, der matcher min blegne hud og ofte skal få en, der er lidt mørkere, så søgen efter den perfekte concealer er næsten en mission umulig for mig .

Og selvom jeg finder en lys nok skygge, kan tekstur være for tyk eller for tør og svært at arbejde med. Hvad skal man så gøre? Ikke alle bor i et land, hvor retur kosmetik er tilladt, eller måske du gør det, men kan bare ikke gider at gå tilbage til butikken. Under alle omstændigheder, før du tænker på at smide det væk eller bytte det, hvorfor forsøger du ikke disse tips, der kan hjælpe med at gøre concealer-arbejdet for dig?

Forkert farve

Nogle gange når du køber en concealer på en tæller, er du sikker på at du har den rigtige nuance, men når du er hjemme, indser du, at det er helt den forkerte for dig. Hvad skal man så gøre? Nå, du kan prøve at blande det med et fundament eller concealer du allerede har i din stash for at få en skygge, der passer til dig.

Hvis det ikke virker, kan du bruge concealeren under fundamentet, i stedet oven på som du skal gøre. Dette er en metode, jeg måtte bruge hver gang jeg købte et apotek, og det har altid fungeret meget godt for mig. Og når din grundlæggelse er på toppen, vil ingen bemærke, at concealer er den forkerte skygge.

Forkert konsistens

Nogle skjulere har en meget tyk konsistens, så inden du anvender dem, er det bedst at varme dem op. Du skal blot lægge den mængde concealer du har brug for til din ansøgning på bagsiden af ​​din hånd og gnid den med fingeren. Dette vil gøre din concealer tyndere, så det er lettere at anvende og vil ikke se kage.

Hvis du i stedet har det modsatte problem, og din concealer er for tynd, kan du gøre det tykkere ved at blande det med en lille mængde løst pulver. Dette vil også forbedre dækningen, du får fra din concealer. Og hvis konsistensen er for tør, skal du blot tilføje en dråbe fugtighedscreme eller fundament. Dette vil tilføje noget fugt til det.

Hvad gør du, når du køber en concealer, der ikke virker for dig?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære