loader
bg-category
Denne utrolige nye app er ligesom tinder men for opskrifter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er endelig en Tinder-lignende app, som vi alle kan nyde uden at være seksuelt chikaneret eller ført ind på akavet første datoer, og det er fordi dets fokus handler om mad. I lighed med at swipe venstre eller højre funktion på Tinder, "Tender" giver dig mulighed for at skubbe opskrifter side om side efter dine smag, rapporterer People Magazine.

Den nye app blev oprettet af tre venner fra Boston, Jordan Homan, Necco Ceresani og David Blumenfield, som mødtes på college og alle delte en passion for madlavning. "Som en halvtreds er vi hele tiden imod impulsen til bare at spise ud eller vælge noget op. Men Tender får dig til at psyke om udsigten til at lave mad, og det gør det nemt at gøre det, "sagde de tre mænd Boston.com i et interview.

Den gratis app er nem at bruge. Når du skubber til højre, gemmes opskrifterne i din "Cookbook", så du kan vende tilbage til det senere, når du er i humør til at piske noget op. Hvis du er på hegnet om en opskrift, kan du trykke på billedet for at lære mere om ingredienserne og anvisningerne til madlavning, før du gør en fuld forpligtelse. Og frygter ikke, hvis du ved et uheld slår venstre på en opskrift, der allerede har din mund vanding, appen arbejder på at skabe en "undo funktion", EliteDaily bekræfter.

Ikke at vi har brug for mere overbevisende, at Tender er fantastiske, men appen har også et filter system, så det kan udrydde eventuelle uønskede. Det kan tilpasses efter personlig præference og den type mad du leder efter (dessert, kylling, vegetar, drikkevarer osv.), Så dine resultater er mere målrettede mod dine kan lide. Planer om at udvide filtre til morgenmad, frokost og aftensmad er også i værket for fremtiden.

Med madporno og online dating er sådanne enorme livsstilstrendenser i denne dag og alder, er det ingen overraskelse, at Tender ville tage ud i popularitet så hurtigt. Så vil du skubbe for kærlighed eller mad i weekenden? Jeg ved, at jeg kommer til at svinge for begge dele!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære