loader
bg-category
Produktanmeldelse: Guru duft for mand

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Guru duft for mand Mærke: Guru Størrelse: 50ml Pris: €25.00

Hvad jeg kunne lide: - dejlig frisk og aromatisk duft - god sillage og opholdskraft - Smuk emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - Ikke original eller bemærkelsesværdigt

I sidste måned gennemgik jeg Guru Scent for Woman, en frugtagtig orientalsk blanding til teenagere. Den søde sammensætning er dejlig, men intet har vi ikke lugtet hundrede gange allerede. Gav Guru alle sine kreative saft til sin mandlige modstykke eller er det også en behagelig men kedelig sammensætning?

Vi ser det om et øjeblik. Først et ord på emballagen. Hvis du ikke er bekendt med mærket, skal du ikke bekymre dig. Den søde tusindfryd image trykt på flasken mod en lysegrøn baggrund er simpelthen mærkeets logo. Duften selv lugter ikke som et daisy felt i en lille landsby landsby. Selvom denne duft kan bæres af kvinder også, falder den fast i den maskuline ende af spektret.

Guru duft til mand åbner med en frisk og aromatisk blanding af lavendel og citron, bestrøget med solbær. Hjertet er krydret: Hvid peber og ingefær lege sammen, mens tamme hvaler af jasmin forkynder tilstedeværelsen af ​​en blomsterbed i nærheden. Men duften er svag endnu, og ikke feminin overhovedet.

Endelig er drydown en klassisk blanding af moskus-, sandal- og ravfrø, som har en krydret, muskisk aroma. Det er meget behageligt, men ligesom resten af ​​kompositionen, meget forudsigelig. Ved at skabe begge dufter har Guru valgt sikkerhed snarere end kreativitet. Kommercielt gør det nok mere mening, men jeg kan ikke hjælpe med at blive skuffet.

Sillage kan dog ikke fejles. Guru duft til mennesket vil ikke give hovedet for dem omkring dig, men det står ikke for tæt på huden og forhindrer alle andre i at lugte det også. Intensiteten er helt rigtig. Den opholder sig også. Ti timer senere kan jeg stadig tydeligt lugte det på min hud.

Tilgængelig på: douglas

Resumé Guru duft for mennesket er en frisk og aromatisk sammensætning, der indeholder citron og lavendel noter i åbningen, et krydret hjerte og en woody musky base. Det lugter dejligt og har god ensilage og opretholdelse af strømmen, men det er også forudsigeligt og unremarkable.

Rating: 3.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer