loader
bg-category
Produktanmeldelse: Braologie Bracie

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Bracie Mærke: Braologie Pris: $39.99

Fra Braologis hjemmeside: Vi har designet og udviklet en BRACIE til ekstra støtte og hold, når den normale bh ikke er nok. Kan bæres med dine egne bh eller for de bedste resultater, bære det med nogen af ​​vores bh'er.

Hvad jeg kunne lide: - Tykke stropper og forstærket ryg hjælper med at støtte brysterne, hvilket letter belastningen på skuldrene - Vandret sidebening giver spaltning et mere fuldstændigt og opløftet look - Overarbejde hjælper med at forbedre din kropsholdning

Hvad jeg ikke kunne lide: - virker ikke så godt med alle bh'er (for bedste resultater, brug det med Braologie BH) - ikke for komfortabel først

Som mine vanlige læsere ved, er jeg en stor fan af Braologie, undertøjslinjen, der lover at forbedre din kropsholdning og give dig en bedre figur. Deres mini veste, der er designet til at give mere støtte og holde, når din bh ikke er nok, har netop gennemgået en makeover for at gøre det mere behageligt at bære.

Nu kaldet Bracie, vesten, der er tilgængelig i sort og beige, er lavet af letvægts og åndbart materiale. Du vil dog først føle ubehag. Dette er normalt med denne slags shapewear, og vil forsvinde hurtigt, som du bliver vant til at bære den på. Og fordelene er vel værd, alligevel.

Iført min egen bh

De fleste bh'er mangler underbust støtte. På grund af det er det skuldrene, der bærer al brystvægt, som sætter dem såvel som din øvre ryg under meget belastning. Som følge heraf vil overarbejde udvikle en slashing arbejdsstilling. Hvis du oplever dette problem som dig, bør du virkelig overveje Bracie.

Denne vest har tykke stropper og en forstærket ryg, der giver ekstra støtte til brysterne, aften ud af deres vægt og dermed reducerer belastningen på dine skuldre og ryg. Overarbejde, dette hjælper din kropsholdning, selvom det selvfølgelig vil tage lang tid at se nogle betydelige resultater. Shapewear hjælper, men det er ikke en mirakelarbejder.

En anden fordel ved Bracie er dens horisontale side udbening. Dette holder brysterne inden i bh-kopperne, snarere end at lade dem "migrere" rundt om armhulen. Dette giver din klyvning et fyldigere og opløftet look og din krop er en bedre figur. Er det ikke lige hvad hver kvinde ønsker?

Bære Braologie BH + Bracie

Braologie siger, at selvom du får de bedste resultater, når du bruger Bracie med en af ​​deres bh'er, kan du også bruge den med alle bh'er du har. Efter at have båret det i et par måneder med stort set enhver bra jeg ejer, er jeg enig med Braologie, at det er med deres bh, at Bracie giver de bedste resultater (som du kan se fra ovenstående billeder).

Når du bruger det med andre bh'er, varierer resultaterne. Du får stadig yderligere støtte og en bedre figur, men effekten er ikke altid så stor som jeg håbede. Det er fordi jobbet hos Bracie er at hjælpe bh, ikke erstatte det, så hvis din bh næsten ikke giver dig nogen støtte overhovedet, er der kun så meget, som denne vest kan gøre. Det hjælper selv da, men kun i et omfang.

Tilgængelig på: http://braologie.myshopify.com

Resumé Braologie Bracie er en mini vest med tykke stropper og forstærket ryg, der giver ekstra støtte til brysterne. Dette reducerer belastningen på dine skuldre og øvre ryg, hvilket hjælper dig med overarbejde for at opnå en bedre kropsholdning. Plus, sin horisontale side udbening giver din spaltning et opløftet og fyldigere udseende. Selv om det kan bruges sammen med bras, fungerer det bedst med Braologie bras.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer