loader
bg-category
Hvordan nogle af de nyeste FDA-godkendte fyldstoffer giver dig et mere naturligt udseende

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om det forsøger at opnå en tousled, bedhead wave eller den perfekte no-makeup makeup ansøgning, er konceptet om at skabe et naturligt (men bedre) skønhedssikret bredt tiltalende. Men som enhver, der har forsøgt at skabe den hurtigt vil opdage, er det meget sværere end det lyder. Det samme gælder for nogle af de mest populære anti-agingprocedurer derude: Neuromodulatorer og fyldstoffer kan gøre underværker, der hjælper med at bekæmpe nogle af de mest almindelige tegn på aldring, men at få resultaterne til at se naturligt ud - og ikke overdone - er ikke altid så let at opnå.

Heldigvis har forbrugerne nu to FDA-godkendte fyldningsmuligheder på markedet, og disse lanceringer blev skabt med det formål at give patienterne mere naturlige resultater. Restylane® Refyne og Restylane® Defyne er to hyaluronsyre dermal fyldstoffer, der blødgør og glatter griner (nasolabial fold og marionet linjer) og indeholder næste generation teknologi for at forhindre ansigtet i at se falsk, injiceret eller stiv. Hvordan virker det? Vi dykker ind i teknologien nedenfor.

Fyldstoffer flytter med dine ansigtsudtryk.

Vores ansigter bevæger os konstant og imod, uanset om du er klar over det eller ej, så når en del af dit ansigt ikke gør det, så begynder tingene at se unaturligt ud. Restylane Refyne og Restylane Defyne indarbejde en unik XpresHAn Technology ™, som giver hyaluronsyrefyldningsmidlerne fleksibilitet1 at bevæge sig i ansigtet som naturlige udtryk er lavet. XpresHAn Technology ™ er lavet med en speciel fremstillingsproces, der tilpasser graden af ​​hyaluronsyre-tværbinding i hvert produkt, hvilket resulterer i glatte geler med en række fleksibilitet og støtte, som er skræddersyet til forskellige patientbehov.

To forskellige muligheder betyder, at injicerbare kan tilpasses til at understøtte forskellige behov.

Ikke alle har brug for det samme niveau af støtte fra et fyldstof, og selv på samme person kan forskellige områder bedre behandles med forskellige fyldstoffer. Disse fyldstoffer fra Restylane® give læger og patienter et valg af, hvad de skal bruge og hvor, for resultater, der ser mere naturlige ud. Restylane Refyne er designet til at være meget subtile og fleksible1 til patienter med moderate til svære ansigtsrynker og folder2, og Restylane Defyne er designet til at give mere støtte til personer med dybere ansigtsrynker og folder3. Begge fyldstoffer er de eneste på markedet, der er blevet vist i et klinisk forsøg for at hjælpe med at bevare bevægelse og udtryk4.

Referencer

1. Data på filen. MA-32418 Study Report. Fort Worth, TX: Galderma Laboratories, L.P., 2016.2. Restylane Refyne. Brugsanvisning. Fort Worth, TX: Galderma Laboratories, L.P., 2016.3. Restylane Defyne. Brugsanvisning. Fort Worth, TX: Galderma Laboratories, L.P., 2016.4. Data på filen. 05DF1502 klinisk undersøgelsesrapport. Fort Worth, TX: Galderma Laboratories, L.P., 2016. Vigtige sikkerhedsoplysninger Godkendte anvendelser: Restylane® Refyne er til mid-til-dyb injektion i ansigtsvævet til korrektion af moderate til svære ansigtsrynker og folder, såsom nasolabiale folder, hos patienter over 21 år. Restylane® Defyne er indiceret til injektion i midten til dyb dermis til korrektion af moderate til svære, dybe ansigtsrynker og folder, såsom nasolabiale folder, hos patienter over 21 år. Kontraindikationer: Restylane Refyne og Restylane Defyne indeholder spor af gram-positivt bakterieprotein og er kontraindiceret til patienter med allergi over for sådant materiale eller til patienter med alvorlige allergier, som har krævet hospitalsbehandling. De bør ikke anvendes af patienter med blødningsforstyrrelser, med overfølsomhed over for lokalanæstetika af amidtype, såsom lidokain, eller af kvinder, der er gravide eller ammer. Mulige bivirkninger: De mest almindeligt observerede bivirkninger omfatter hævelse, rødme, smerte, blå mærker, ømhed, hovedpine, klumpdannelse og kløe på injektionsstedet. Anvendelse på stedet af hudsår, bumser, udslæt, elveblest, cyster eller infektion bør udskydes, indtil helingen er afsluttet. Disse produkter må ikke injiceres i blodkarrene, da de kan forårsage vaskulær okklusion, infarkt eller emboliske fænomener. Brug med forsigtighed til patienter, der for nylig er blevet behandlet med antikoagulantia eller blodpladehæmmere for at undgå blødning og blå mærker. Som ved alle hudinjektionsprocedurer er der risiko for infektion. For at rapportere en bivirkning hos nogen af ​​Restylane-produkterne, kontakt Galderma Laboratories, L.P på 1-855-425-8722. Restylane Refyne og Restylane Defyne er kun tilgængelige via en licenseret praktiserende læge. Komplette brugsanvisninger findes på www.RestylaneUSA.com. © 2017 Galderma Laboratories, L.P. Alle varemærker tilhører deres respektive ejere. USMP / REF / 0040 / 0317c

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer