loader
bg-category
J.Lo Turned 49, og internettet kan ikke stoppe med at tale om sine bikinibilleder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

J.Lo, også "Jenny from the Block", blev 49 i denne uge og var ikke ved at lade hendes fødselsdag gå forbi uden at minde universet, hvorfor hun er mere end blot en tredobbelt trussel. På toppen af ​​hovedet på et Vegas show på Planet Hollywood, der samarbejder med Inglot Cosmetics på sin egen makeup-linje, frigiver ny musik og stirrer i Shades of Blue, skuespillerinde-sanger-danseren virker også sin berygtede røv i gymnastiksalen, og hun har den utrolige krop til at vise for det.

Et indlæg delt af Jennifer Lopez (@ jlo) den

Et indlæg delt af Jennifer Lopez (@ jlo) den

Lopez holdt ikke tilbage i denne uge og sendte tre sizzling billeder af sin killer physique som hun fejrede med venner og familie. Som martret påpegede, medierne gik lige hen til "ser hun ikke godt ud til sin alder" retorik. Og i en vis forstand er det sandt, at det bliver trættende at se dygtige kvinder reduceret ned til deres udseende, som om de blot var et hoved på en krop. Men det her er J. Vi snakker om. Hun vil have, at vi skal snakke om hendes morderkurver, hun er jo den kvinde, der startede den store booty dille og til trods for sine mange bidrag til kunsten, vil hun for evigt blive bundet til den dybe dunkende Versace kjole, der fik os til at undersøge, hvad der er betragtes som en passende kjolekode.

Et indlæg delt af Jennifer Lopez (@ jlo) den

Hvis man kigger på J. Loos legeme som fitspiration for det, du kan opnå i enhver alder, er forkert, vil jeg ikke være rigtig. Opdager hun også to børn, executive producerer tv-shows, syng duetter med Cardi B og film blockbuster film samtidig med at blive nævnt som en af Tid100 mest indflydelsesrige mennesker i 2018? Ja, det gør hun alt sammen. Men hun arbejder også rigtig hårdt på hendes yderside for at udfordre tyngdekraften, logikken og Mother Nature, og jeg er helt her for det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære