loader
bg-category
Produktanmeldelse: Histoires De Parfums 1876 (Mata Hari)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 1876 ​​(Mata Hari) Mærke: Histoires De Parfums Størrelse: 60ml Pris: €125.00

Hvad jeg kunne lide: - smukke krydret blomster - fuld af karakter, åbner med et bang - langlasting - Flot flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - springer for tidligt

Mata Hari er en af ​​de mest berømte spioner hele tiden. Bortset fra at hun måske ikke har været spion overhovedet. Født Margaretha Geertruida Zelle, den hollandske pige blev en erotisk danser og courtesan, og i løbet af første verdenskrig blandet med forskellige militære embedsmænd, som gjorde hende i stand til at opdage hemmelige oplysninger. Den officielle linje er, at hun solgte disse hemmeligheder til tyskerne, mens andre mener, at hun bare var en syndebue. Uanset sandheden blev hun henrettet af fyringsfolk i 1917, kun 41 år gammel.

Mata Hair havde en fed, kraftfuld og spændende personlighed. En myte aura omgiver stadig sin legende. Histoires De Parfums 1876, inspireret af den smukke og eksotiske danser, gør et godt stykke arbejde med at fange de forskellige nuancer af hendes karakter. 1876 ​​er et feminint blomsterværk med eksotiske krydrede noter, der åbner med et knald, men spredes som tiden går videre.

Når du først sprøjter det på, lugter det som roser indhyllet i alkohol. Jeg taler ikke om den alkohol, du oprindeligt lugter, når du anvender en parfume. Nej, dette har en velsignet kvalitet om det og afslører straks den forførende karakter af denne forførende kvinde. En frugtagtig aftale af litchi, appelsin og bergamot forbliver i baggrunden og kan næppe opdages af min næse.

Snart begynder tingene at spice op. En buket søde nelliker og lidt medicinske iris er beriget med eksotiske og varme berøringer af kanel og den letteste dum af spidskommen. På dette tidspunkt mister 1876 sin bombastiske holdning, bliver mere subtil og svagere. Du kan stadig lugte rosen, som nu er lagt ned på en seng af moskus og skov. Varm og sensuel, basen synes at hviske erotiske forslag til øret.

Stadig, jeg ville ønske, at drydown var også dristigere. Det virker så synd at lade en duft med sådan karakter, inspireret af en sådan spændende kvinde, til at blødere sig sådan. Denne ting varer i mere end 8 timer på huden og for de fleste af dem forbliver den meget tæt på den.

Tilgængelig på: Amazon

Resumé Inspireret af Mata Hari, er Histoires De Parfums 1876 en krydret og blomstersammensætning med en fed personlighed, som varer i timevis. Selvom den åbner med et knald, siver den sig for hurtigt.

Rating: 4/5

Disclaimer: Posten indeholder affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer