loader
bg-category
Skuespillerinden Robin Wright afslører de produkter og behandlinger, der giver hendes fejlfri hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hollywood er et vanskeligt sted. Modeller virker som kameleoner af sorter, der ændrer deres udseende fra en dag til den næste. Skuespillerinder opfattes ofte som de tegn, de spiller helt ned til, hvordan de klæder sig. Men for Robin Wright, en langvarig fixtur i filmindustrien, er det, du ser, hvad du ser. Der er ingen tiptoeing omkring, at denne kvinde er en naturlig skønhed og forbliver tro mod sig selv uden at vække en tomme. Hvis der er en heavy-hitter i Hollywood, der fortjener titlen på en "helt naturlig skønhed", er det Robin Wright.

Kvinder i stærke stillinger kender en eller to ting om at holde sig selv. På trods af at hun spiller politikeren Claire Underwood på den kritikerroste Netflix politiske dramaserie Korthus, den 51-årige mor til to har spillet i en overflod af film, herunder Prinsesse Bruden, Forrest Gump og The Girl With the Dragon Tattoo, blandt andre (op næste er Blade Runner 2049), inden hun landede på sin seneste koncert. Golden Globe-prisvinderen (hun har også modtaget fem på hinanden følgende Emmy-nomineringer) har også tjent så meget anerkendelse for hendes utrolige stemme på kvindelig ligeløn og andre feministiske rettigheder som hun har for sin evne til at styre den store skærm. Robin lavede også sin direkte debut på Korthus i 2014 og lancerede en socialt bevidst sleepwear linje, hæld Les Femmes, med tøj designer Karen Fowler senere samme år. Vittigt, personligt og unapologetisk ærligt, satte Robin sig med os og delte det gode, det dårlige og de grimme om aldring, skønhed og endda hendes rynker, som hun ikke har noget imod så meget.

NewBeauty: Hvad har ændret mest om dit udseende gennem årene?

Robin Wright: Jeg ser ældre ud (griner). Du finder ud af, at når du ser på gamle billeder og derefter holder dem op til de nuværende billeder, falder barnets fedt væk, og du ser mere alvorlige linjer i dine funktioner. Det er som dine kindben bliver mere fremtrædende, dine kinder er ikke så fulde, din næse er ikke så pug og der er ikke så meget kød. Og klart flere rynker, selvfølgelig.

NB: Ser du tilbage på dine modelleringsdage, er der nogen skønhedstips du lærte at du stadig stole på i dag?

RW: Jeg husker at høre i en meget ung alder for altid at gnide i hudplejeprodukter, eller hvad som helst det er, fra nakke up-kind på samme måde, som de bevæger deres hænder i en opadgående bevægelse, når du får en ansigtsbehandling. Jeg lærte også om grundigt at rense mit ansigt morgen og nat ved at bruge et serum før fugtighedscreme og bruge en meget tung fugtighedscreme, der er meget blødgørende.

NB: Hvad er nogle af dine yndlingsprodukter?

RW: Jeg bruger Chantecaille Beauté, et fransk firma der bruger alle naturlige botaniske stoffer. Jeg flipper mellem det og New York Dermatology Group (NYDG) hudpleje. Jeg er en ivrig bruger af deres rensemidler, fugtighedscreme og serum. Og deres solcreme er en nødvendighed og et must-do hver dag. Han (New York dermatologen David Colbert, MD) gør disse olier og denne smukke granatæble en, som jeg sætter på, når jeg fugtiger min hud. Og olier er gode om natten!

NB: Din hud er fejlfri, og du har næppe en linje på dit ansigt. Hvad er din hemmelighed?

RW: Jeg tror ikke, der er hemmeligheder. Jeg tror, ​​vi alle ved, jo mere du spiser rigtigt, træner, sover godt og ikke har så meget stress i dit liv, du vil se bedre og yngre ud og føle dig bedre. Jeg har et meget stressende liv, og så får jeg en fredelig pause. Du vil aldrig have stress. Så det handler om at finde balancen.

NB: Du har brugt dit hår mange forskellige måder gennem årene. Hvilken stil er din favorit?

RW: Jeg vokser håret for første gang i år. Det har været kort siden jeg har været på Korthus, og jeg elsker at have mit hår kort, men jeg eksperimenterer med den lange hårfase igen. Så for at fortælle dig sandheden, vil vi se. Jeg begyndte at tage Nutrafol, et vitamin, der hjælper dit hår til at vokse tykkere og hurtigere. Jeg har virkelig brug for at være flittig med det, fordi jeg er så dårlig at tage den slags ting konsekvent. Men det er tilsyneladende dronningen af ​​hurtighed, hvis du vil have mere hår hurtigere.

NB: Hvad er din største skønhedskamp?

RW: Jeg graver ikke de brune pletter, jeg har i gang i denne alder. Men gæt hvad? Du er nødt til at byde dem velkommen.

NB: Du er stor på det naturlige udseende. Abonnerer du på den samme tilgang, når det kommer til din livsstil?

RW: Ja, jeg har altid været sådan. Alt for meget er lige for meget i min bog. For meget makeup, for meget hår - jeg kan ikke trække det af. Så, "mindre er mere" er mit motto.

NB: Lad os tale rynker. Der var en artikel udgivet for nogle år siden, hvor du nævnte "Botox drys." Hvad laver du mere?

RW: Selvfølgelig gør jeg stadig mine Botox sprinkler - hver gang imellem. Jeg gør også en behandling, der hedder Sublime. Det er denne nye nonsurgical behandling, der bruger varme til at generere dit eget collagen for at komme tættere på overfladen. Jeg har sikkert set en ændring i kvaliteten af ​​min hud. Min ven har en meget sjov linje: "Denne aldrende ting? Det er så forfærdeligt dyrt! "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære