loader
bg-category
Produktanmeldelse: Histoires De Parfums 1828

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 1828 Mærke: Histoires De Parfums Størrelse: 60ml Pris: $125.00

Hvad jeg kunne lide: - stor sillage og fremragende opholdskraft - Smuk aromatisk sammensætning med en stærk muskatnød - Det har en af ​​de bedste åbninger, jeg nogensinde har smelt - selv om det er en maskulin duft, kan den også bruges af kvinder

Hvad jeg ikke kunne lide: - resten af ​​duften lever ikke op til åbningen; drydown er særligt intetsigende og almindelig i sammenligning

Inspireret af far til litterær science fiction, Jules Verne, 1828 er en energirende aromatisk concoction for globe-trotters, der elsker rejser og eventyr. Selvom den markedsføres som en maskulin duft, kan den let bæres af dristige kvinder, der er trætte af de sædvanlige lækkerblomstrede eller søde frugtagtig koger, der er designet til dem, søger noget edgier.

Åbningen af ​​duften er helt fantastisk! Den tartede og lidt bitter aroma af citrusfrugter, såsom grapefrugt og mandarin, mingler med eukalyptus, som tilføjer en skarp og grøn kant til sammensætningen. Strålende og forfriskende, lugten vil transportere dig i en luksuriøs jungle et eller andet sted eksotisk langt, langt væk. Du vil føle dig som en nittende århundrede opdagelsesrejsende at opdage nye, ukendte områder for første gang.

Ord kan ikke rigtig beskrive alt det godt, hvor god denne aftale er. Du bliver nødt til at lugte det. Det har dog en fejl. Det varer kun et øjeblik. Inden for få minutter er den væk, erstattet af muslingens krydrede aroma tilsat skarp peber. Krydderierne er dog temmelig tamme, så udforskeren, som nu har nået en indisk by, ved, at han nærmer sig markedspladsen.

Markedet er stadig et meget interessant sted at besøge, men ikke en så spændende. De duftens grønne og forfriskende facetter, der er udformet eventyr, er alle væk, og det som er tilbage, er en glattere tamer-aftale, som formår at forblive meget behagelig, mens man forudser den uundgåelige plainness af dryppen.

Udforskeren er nu sikker og lyd hjemme. Han har ikke mistet sin passion for eventyr, opdagelse og endda fare, men træt efter en lang rejse, vil nu bare slappe af et stykke tid, før han går ud på vejen igen. Sidder foran pejsen i stuen, han fortæller sine eventyr i junglen til sine venner, ivrig efter at finde ud af, hvilke underværker han så.

I baggrunden tegner en almindelig og almindelig, men hyggelig og cremet base af woody cedertræ, vetiver og fyrkegle, beriget af røgelsens varme, den kraftige lugt af hans rejse. Men nu er han så langt væk, at kun et svagt spor forbliver. Det er en trist ende for en duft, der var begyndt på en sådan lovende måde.

1828 har en god sillage, der aldrig bliver for stærk eller overvældende. Men det er heller ikke den tarmeste af dufte. Riktheden af ​​de eksotiske noter er muligvis ikke blevet forstærket til det maksimale, men duften er stadig for rig til sommerbrune. I stedet er det mere egnet til forår eller efterår. Og anvend ikke mere end en spritz. Det er mere end nok til sidste 24 timer!

Tilgængelig på: luckyscent.com

Resumé Inspireret af Jules Verne, er Histoires De Parfums 1828 en maskulin aromatisk duft, som også kan bæres af kvinder. Det har en af ​​de bedste åbninger, jeg nogensinde har smelt, men resten af ​​duften bliver langsomt mere almindelig og almindelig som timerne går forbi. Stadig har den stor sillage og fantastisk opholdskraft.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer