loader
bg-category
Produktanmeldelse: Senna Totally Transforming Concealer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Totally Transforming Concealer Mærke: Senna Størrelse: 0.24oz / 7g Pris: $24.00

Fra Sennas hjemmeside: Så silkeagtig og let tekstureret, men det dækker mørkt under øjencirkler, pletter og rødhed som intet andet. Det fylder og løfter for at hjælpe med at synligt mindske pandefure, næse til mundfold og åndsskilt nær mund og hage.

Hvad jeg kunne lide: - dækker mall pletter, rødme og mørke cirkler - kager ikke - krøller ikke - langlasting

Hvad jeg ikke kunne lide: - lille rør - prisen

Blandt de produkter, Senna Cosmetics sendte mig til behandling, var der deres Totally Transforming Concealer, som kun fås i 7 nuancer. Jeg ønsker virkelig, at deres PR havde spurgt mig, hvad min skintone var, fordi den skygge hun sendte mig, Neutral Light, som er en medium beige til oliveskinnetoner, er alt for mørk for mig.

Cool Lights, deres fairest nuancer, ville nok have været en meget bedre match, men jeg fortsatte og gav concealer en prøve, så jeg kunne rapportere til jer, hvor godt det virker, og hvis det gør hvad det hævder. Og på trods af den helt forkerte skygge, kan jeg virkelig lide denne concealer.

Det har en tør konsistens, så jeg foreslår at sætte den på, efter at du har påført fugtighedscreme, så den glider mere glat og får de bedste resultater. Tekstur er også ret tyk, men når det er påført på huden, føles det som om jeg ikke har noget på. Jeg var også bekymret for at det ville kage, men heldigvis var min frygt ubegrundet.

Concealer leveres med en doefoot stang applikator til at anvende bare et par små prikker, hvor du har brug for dem, og så kan du blot blande dem med enten en børste eller fingre. Det fungerer alligevel godt og dækker rødhed, små ufuldkommenheder og reducerer udseendet af mine mørke cirkler.

Det dækkede dem ikke helt, men mine er så dårlige, de fleste concealer gør det alligevel ikke. Og når den er påført og sæt med pulver, forbliver det hele dagen uden krølning. Det sætter heller ikke i de fine linjer omkring mine øjne, men hvis du har tør hud, ville det være bedre at fugte øjnene godt i forvejen.

Min eneste gripe med denne concealer er, at røret er temmelig lille, og selv om det går lidt langt, kan det ikke virke stor værdi for pengene. Jeg ønsker virkelig at de ville gøre det større, men selv som dette ville jeg købe det, hvis jeg kan finde en skygge, der passer perfekt til min skønne hud.

Resumé: Samlet set elsker jeg Senna Totally Transforming Concealer. Det er ikke tilgængeligt i mange nuancer, emballagen er ret lille, og prisen er ikke for budgetvenlig, men lidt går langt og dækker alle ufuldkommenheder uden at se på unaturlige eller caking. Og det varer hele dagen også.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære