loader
bg-category
Hudplejeprodukter, en hud siger, at du aldrig skal bruge - i henhold til hvor du bor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Afhængigt af hvor du bor, kan vejret være temmelig uforudsigeligt. Men mens uregelmæssigt vejr selvfølgelig spiller en alvorlig rolle i dit valg af tøj, bør det også påvirke det, der går ind i din hudpleje rutine så godt. Tænk på det på denne måde, du ville ikke lagre på en parka mens du er på stranden, ikke? Så hvorfor vil du glatte på en tung belægning af fugtighedscreme for at afveje din hud i det samme varme vejr? I forvejen tappede vi på dermatologen i New York, Neil Sadick, MD, for de bedste og værste produkter at bruge, uanset hvilket klima du bor i.

Varmt og fugtigt:Selvom varmt vejr gør din hud til at føle sig "fugtig" med sved, er det faktisk et tegn, din hud bliver ved at blive dehydreret (dyrebart vand undslipper!). Plus, luftfugtighed åbner porer og øger din eksponering for forurenende stoffer, så det er vigtigt at vælge muligheder som lette fugtighedscreme og produkter i gelform. "Undgå tunge fedtede formuleringer, der vil forsegle i sved og yderligere tilstoppe porer," siger Dr. Sadick. "Hold dig også væk fra produkter med komedogene ingredienser som kakaosmør og kokosolie."

Hundekoldt:Ingen overraskelse her, men koldt vejr er ekstremt hårdt på din hud. Derfor er det vigtigt at bruge dybt hydratiserende og beskyttende produkter, når de udsættes for fugtige temperaturer. "Undgå lette produkter og lag op på tykkere cremer", siger Dr. Sadick. "Sæbe, astringents og produkter med alkohol og kunstige dufte kan være særligt tørre, så se efter såpfrie produkter med en neutral pH i stedet." Og mens udslæt er almindelige i denne slags kølige klima, anbefaler Dr. Sadick at springe kortisonkremer som din gå til løsning, fordi det kan være meget tørre. I stedet anbefaler han at holde sig til beroligende ingredienser som havregryn.

Tørre klimaer (varmt og koldt):I modsætning til fugtige omgivelser kræver tørt klima en hudpleje rutine, som hydrerer og nærer huden på et dybere niveau. "Undgå produkter, der indeholder kunstige dufte, alkohol eller konserveringsmidler, fordi bortset fra tørring er de meget allergifremkaldende", forklarer Dr. Sadick. "Andre ingredienser, der forbliver væk fra, er retinoid, benzoylperoxid og salicylsyre." Mens disse specifikke ingredienser er kendt for deres fantastiske acnebekæmpelsesbeføjelser, siger Dr. Sadick, at de udskilte niveauer, de giver, kan være for hårde på tør, følsom hud .

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer