loader
bg-category
Kære Nivea, kan du opdatere dine formler, tak?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kære Nivea,

Du og jeg går langt tilbage. Da jeg var teenager på et meget stramt budget lige begyndt at vandre gennem skønhedens rige, var det til dig, at jeg vendte mig om til alle mine hudplejebehov. Jeg var glad for at kunne få alle de produkter, jeg havde brug for til sådanne billige priser, og på det tidspunkt troede jeg, at dine produkter ikke var så dårlige.

Hvor naiv jeg var.

Du ser, da vidste jeg ikke noget om kosmetiske ingredienser, og jeg troede, at ingen af ​​de stoffer, der anvendes i skønhedsprodukter, kunne skade huden. Tross alt er de der for at give fordele, ikke?

Det var først i mine tidlige tyverne, at jeg begyndte at gøre min forskning og fandt ud af det nogle af de ingredienser, der anvendes i produkter gør mere skade end godt. Mens de giver nogle fordele, overgår de ulemper dem, og jeg vil ikke have dem overalt i nærheden af ​​min hud.

Og nej, jeg taler ikke om mineralolie, silikoner eller parabener, alle ingredienser, der alligevel findes i dine produkter. Jeg tror ikke disse ingredienser er dårlige for huden. Nej, jeg taler om ingredienser som Alkohol Denat, Isopropyl Palmitat og Myristyl Myristat. De fleste af dine produkter indeholder disse ingredienser i høje koncentrationer.

Hvad er der så galt med dem? Godt Alkohol Denat er en astringent og jeg syntes at det ville være godt at holde min olieholdige t-zone under kontrol, men lidt vidste jeg også, at det også er meget tørrende, irriterende, kan forværre acne og forårsage skade på frie radikaler, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til rynker.

Så hele tiden jeg applicerede min fugtighedscreme tænker det ville hydrere min hud og holde rynker i stykker, den snigende lille fløde var faktisk med til at skabe dem! Det er overflødigt at sige, at jeg stoppede med at bruge produkter, der lister denne ingrediens øverst på listen med det samme.

Og hvad med Isopropyl Palmitat (blødgørende) og Myristyl Myristat (det sænker vandtab)? Nå, de er meget komedogene og hver gang jeg bruger et produkt, der indeholder dem i høje doser, bryder min hud forfærdeligt! De fleste af dine rensemidler og fugtighedscreme er fulde af dem, og i virkeligheden, da jeg brugte dem i gymnasiet, ville jeg ofte få bumser og breakouts.

Selvfølgelig da jeg ikke var klar over, var det din skyld. Jeg troede, det var bare hormonalt. Tross alt har teenagere hormoner overalt, og det er normalt, at de har bumser, breakouts og endda acne. Men nej, det var ikke hormoner, det var de to grimme par ingredienser!

Da jeg stoppede med at bruge produkter med dem, rydde min hud ud og forblev i god stand, men hvis jeg begynder at bruge dem igen, skaber de kaos på min hud, og de snige bumser hæver deres grimme hoveder igen!

Og de skadelige ingredienser er ikke det eneste problem med formlerne på dine produkter. De fleste af dine solcreme, ligegyldigt hvad etiketterne siger, ikke tilbyde tilstrækkelig UVA beskyttelse og lad huden blive udsat for solskader.

Desuden, Alle dine produkter har meget grundlæggende og enkle formler. Hovedbestanddelene i din berømte Nivea creme er f.eks. Mineralolie, vaselin, glycerin og voks. Ingen antioxidanter, ingen peptider, ingen retinoider eller ingredienser, der er effektive til at behandle breakouts eller give anti-aging fordele.

Selvfølgelig er der intet galt med at være grundlæggende, hvis produktet virker, men fra et sådant gammelt og etableret hudpleje-mærke forventede jeg mere. Jeg forventer, at du holder op med den nuværende forskning og indeholder nye ingredienser, som har vist sig at være gavnlige i videnskabelige undersøgelser i dine produkter.

Jeg forventer, at du konstant forbedrer dine formler i stedet for at blive fast med dem, der allerede var gamle for 10 år siden. Og hvis det betyder, at dine priser vil blive lidt op, så vær det. Jeg vil gerne betale et par (eller fire eller fem) flere penge til bedre formulerede produkter. Nå, jeg gør det faktisk allerede siden jeg har forladt dine produkter til andre mærker, hvilket kan være dyrere, men giver større fordele end din.

Selvfølgelig er ikke alle dine produkter dårlige, eller gennemsnittet. Hvis man bekymrer sig om at se, vil de finde nogle rigtige ædelstene blandt dit sortiment (men så hvad mærke har ikke mindst et par fantastiske produkter?). Jeg vil stadig bruge dine læbebalsamer (jeg elsker dem) og måske nogle body lotions, men det er det.

Så, Nivea, farvel! Vi plejede at være bedste venner i gymnasiet, men som om det ofte sker i livet, fortsætter folk videre. Og ligesom gamle skole venner, selvom vi mister kontakten med hinanden, møder vi nu og da igen og har det godt sammen.

Arrivederci, min gamle ven,

Gio

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer