loader
bg-category
Produktanmeldelse: Senna tør du? Vintersamling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Tør du indsamling? Mærke: Senna Kosmetik Størrelse: Øjenskygge 2g; Eyeliner 1ml; Lipgloss 4.28ml; Lip Liner 1,08g; Læbestift 3,4 g Pris: Øjenskygge og Lip Liner $ 18,00; Eyeliner, Lipgloss og Lipstick $ 20.00

Fra Sennas hjemmeside: Øjenskygge: Smuk lysreflekterende finish giver byggbar dækning, som kan være blød i øjnene eller rigeligt intens. Eyeliner: Den yderst fine spids gør lining glat og let for alle. Den hurtigtørrende, høje udbetalte sorte sort formel giver 14 timers overføringsfri og smudgeproof slid. Buehåndtag giver total kontrol, så farve passer jævnt uden blødning eller springning. Lav nemt en meget fin linje eller fed, tykt dramatisk udseende. Lip Liner: Den bløde og fantastiske tekstur giver perfekt skarp og ren definition, der ser naturligt ud og varer ekstremt lang. Fuldtekstureret formel giver en barriere for at hjælpe med at holde lip farver fra fjerning. Læbestift: Denne cremet pude læbestiftformel er fløjlsvis glat, hydratiserende og komfortabel med maksimal farvepåvirkning og langvarig slitage. Lipgloss: Denne fugtige og glatte vaniljefragmenterede lipglossformel giver høj glans og farve.

Hvad jeg kunne lide: - Øjenskygge har en mousserende finish og en blød tekstur, der nemt blandes varer længe med en primer - eyeliner er meget pigmenteret, langlængende og glider glat på låget - læbestift har stor farveudbetaling og en cremet tekstur, som varer i timevis på læberne - Lipsforing er pigmenteret, cremet og langvarig forhindrer læbestifter fra fjerning - Lipgloss har stor farveudbetaling, en meget skinnende finish, en ret fugtgivende tekstur og imponerende opholdskraft

Hvad jeg ikke kunne lide: - Øjenskygge giver noget nedfald og uden en primer er farveudbetalingen meget ren - læbestift er ikke meget fugtgivende efter en time føler læberne lidt tørt, medmindre du anvender læbepalser under på forhånd - læbestift fader lidt, hvis du har en lys snack - Læbeforing følte sig stiv og hårdt på læberne i starten; falmer hvis du spiser eller drikker - lipgloss har en tyk og lidt klæbrig tekstur

Vågner du at bære en fed rød læbestift eller et intens katteøjeudseende? Så vil du elske Do you Dare ?, den nye vintersamling fra Senna Cosmetics. Samlingen er simpel men dristig og indeholder kun en håndfuld af produkter, der hjælper dig med at opnå et glamourøst udseende, der ikke får dig til at passere ubemærket.

Lad os starte med øjenskyggen. Sølvforing Glød Øjenskygge er en sølvskygge infused med shimmers. Det er meget mousserende, men også meget ren. Farven er næppe synlig, når den bruges alene, så jeg anbefaler, især hvis du har en mørkere skinton, at du anbringer den oven på en primer. En primer vil også få det til at vare længere, hvilket sikrer, at øjneskyggen ikke kommer over hele dagen. På trods af shimmers er teksturerne ret bløde at røre ved og let at blande, men der sker en del nedfald.

I stedet fandt jeg ikke Pin Micro Top Liquid Eyeliner for nem at bruge, men det har mere at gøre med min totale mangel på færdigheder ved anvendelse af flydende eyeliners end med nogen fejl i selve produktet, hvilket faktisk er top notch. Den har en tynd og fin spids, der glider let på låget og efterlader en uigennemsigtig og mørk sort farvelinje. Både dens pigmentering og opholdskraft er fantastiske. Når det er påført om morgenen, forbliver det sat uden at bøje eller smudre til nat.

Det Venetian Red Cream Lipstick er ikke så cremet som navnet antyder. Det har en cremet tekstur, der glider glat på læberne og hydrerer dem, men kun i en time eller deromkring. Derefter begynder jeg at føle behovet for at anvende et tyndt lag af læbebalsam. Hvis du anvender det før læbestiftet, vil dine læber føle sig godt i de 5 timer, det varer (selv om det falder lidt, hvis du drikker eller spiser). Farven er en varm brunlig rød med en flot, naturlig glans og imponerende farveudbetaling. Det er uigennemsigtigt i kun et lag.

Det Crimson Lip Liner kunne også være creme. Første gang jeg brugte den, var den stive spids slet ikke jævn og overhovedet slæbt. Heldigvis forsøgte jeg det igen. Når spidsen var blevet udglattet, viste det sig at være ret cremet. Ikke så meget som jeg ville have ønsket, men nok til at glide let, hvilket giver mulighed for en fejlfri, glat applikation.

Farven er en klassisk rød med god farveudbetaling, der kunne bruges under en læbestift for at forhindre den i at blive fjerende eller med en klar glans på toppen for at give det noget skinne. Dette holder også et par gode timer på læberne, men overlever ikke et måltid.

Sidst, men ikke mindst, Maraschino Lip Lacquer. Det er mit yndlingsprodukt i samlingen. Det er en varm kirsebærrød med guldskimmere og en skinnende finish, der ser helt nydelig ud på læberne. Det har en stor farveudbetaling, så det er kun et lag, du har brug for, men det ser ikke hårdt ud eller for dristigt ud. Det er bare rigtigt.

Den tykke tekstur er ret fugtgivende for en glans, og bare lidt klæbrig, men det har jeg ikke noget imod. Det hjælper glansen sidste længere, og Maraschino varer op til 5 timer på mine læber også. Det kan endda overleve en let snack, men ikke et komplet måltid. Og har jeg nævnt, at det er infunderet med en sød vanilje duft?

Samlingen indeholder også Voluptulash Mascara, en volumiserende mascara, der giver længde, tykkelse og definition på vipper. Men det kan klumpe, hvis du anvender mere end en frakke. For en komplet anmeldelse, klik her.

Tilgængelig på: sennacosmetics.com

Resumé Senna tør du? samlingen indeholder dristige røde nuancer til læberne, en intens sort eyeliner og en ren men meget mousserende sølv øjenskygge. Alle har imponerende opholdskraft, cremet teksturer og er nemme at anvende. Øjeskyggen giver dog noget nedfald. læbestiftet og læbeforingen kan føles lidt tørt på læberne efter en time, hvis du ikke anvender læbepomade før eller efter påføring; og nogle mennesker kan finde glansens tekstur lidt for tyk og klæbrig til deres smag.

Rating: Øjenskygge og Lip Liner 3,5 / 5, læbestift og lipgloss 4/5; Eyeliner 4.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer