loader
bg-category
Anti-Sun-Damage Produkter til følsom hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

1RoC Retinol Correxion Sensitive Night Cream, $ 22.99

Retinol er ofte for irriterende for følsomme hudtyper, men denne formel bruger en mildere procentdel, der stadig producerer resultater, der giver rødmen, flak eller tørhed, som normalt er forbundet med den super potente anti-aging ingrediens.

2Artistry Intensive Skincare Renew Peel, $ 99.50

Et mildere alternativ til en kemisk skræl, mimier miehei svampenzymet i denne formel efterligner aktiviteten af ​​eksfolierende enzymer, der produceres naturligt i huden, for en lysere hud. Hver flaske indeholder ækvivalenten af ​​12 skrælbehandlinger.

3Burt Bier Sensitive Eye Cream, $ 14.99

De fine linjer, der kryber ind i kragenes fødder efter langvarig udsættelse for sol, er beroliget via bomuldsekstrakt, risekstrakt og aloe i en duftfri formel, der øjeblikkeligt plumper den sarte hud omkring øjnene med fugt.

4Intelligent Næringsstoffer Plant Stamcelle Videnskab Fornyelse C ...

Stamceller fra Edelweiss-planten hævder at korrigere billeddannelse, mens coneflower stimulerer cellefornyelse og pennywort forbedrer elasticiteten. Stamceller indeholder mindst 1.000 gange mere antioxidantkoncentration end planteekstrakter fundet i naturen. Brug væsken til intensivt at målrette alderspletter og rynker.

5Lancôme Bright Expert, $ 65

Gærekstrakt stimulerer hudceller til naturligt at "tænde" og fremskynde pigmenteringshelingsprocessen, så hårde ingredienser ikke behøver at blive brugt til at lette pletter. Salicylsyre forbedrer forsigtigt lysprocessen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære