loader
bg-category
7 Pumpkin Spice Beauty Products at komme i efteråret Spirit

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er officielt græskar sæson - mindre kendt som fald. Selvom du måske tør for en græskar Spice Latte hver morgen, er det måske ikke den bedste ide for enten dit budget eller din talje.

Men aldrig frygt: Du kan få din sæsonbetonede græskarfiks via dine skønhedsprodukter. Og i modsætning til den sukkerholdige, kunstige græskarfarvning, der ikke er så god til din krop eller hud, er det egentlige græskar fyldt med næringsstoffer - som beta-karoten - der kan gøre vidundere til din hud. Plus, de enzymer, der findes i denne kalebasser, fungerer som exfoliator og hjælper med at spise døde hudceller for at afsløre friskere, sundere og lysere hud under.

Tjek disse syv hud-, hår- og kropsprodukter fyldt med græskar krydderegud. (Og gå videre, bestil en latte.)

1Gnarly Whale Pumpkin Shampoo, $ 17

Få en subtil waft muskatnød hver gang en brise blæser gennem dit hår med denne 100 procent veganske shampoo. Duften er ikke for overvældende, og formlen er blid og let, selv på fint hår.

2Eminence Pumpkin Latte Hydration Masque, $ 52

Nu er det tid til at tænke på at tilføje nogle ekstra fugtgivende hudpleje tilbage i din rutine. Denne rige ansigtsmaske anvender græskarpuré for at exfoliere huden og nære og lyse med aminosyrer, beta caroten og antioxidanter. Andre ingredienser som fugtgivende avocadoolie og lavendel fugtiger huden hårdt, mens aloe vera og kamille rolig og beroliger irritation.

3Oasis Day Spa

Ønsker du at forkæle dig selv med en massage? Oasis Day Spa sæsonmæssige tilbud i NYC og Westchester County omfatter en fantastisk Pumpkin Spice Aromatherapy Massage. Den subtilt græskar-duftende body lotion og olie, der anvendes under behandlingen, tilføjer lige den rigtige mængde af denne trøstende, afslappende duft. Det er en svensk-stil massage, der rammer hver tomme af din krop, og der er en ekstra "dyb væv" -ad-on for en ekstra $ 10, hvis du virkelig har brug for en legit behandling - vi taler til dig, NYC marathon løbere!

Oasis Day Spa Pumpkin Spice Aromaterapi Massage, $ 125 i 60 minutter, $ 155 i 90 minutter

4MyChelle Incredible Pumpkin Peel, $ 28

Giv dine porer en god udrensning med denne afgiftende, exfolierende ansigtsskal. Den er fyldt med græskar til mild afskrækning, hvilket giver huden lysere og blødere. Gingerrot olie fungerer som et antibakterielt og anti-svampemiddel, som hjælper med at rydde op i acne og holde huden klar.

5Demeter Pumpkin Pie, $ 20 til 1,0 oz flaske

Vi elsker Demeters store bibliotek af superspecifikke (og 95 procent naturlige) duftstoffer, og deres græskarterts duft er ingen undtagelse. Spritz det på at lugte som om du har været hårdt på arbejde bagning tærter hele dagen.

og

6Walmart

Tid til at bytte din kirsebær ChapStick til mærkeets sæsonbetonede græskarart sort. Det er alt, hvad du forventer af den forenklede, velkendte læbebalsam, men med en festlig duft du vil sandsynligvis få dig til at ønske et stykke af de rigtige ting.

ChapStick Pumpkin Pie, $ 2 udelukkende hos CVS og Walmart butikker

7Hotel Hershey

OK, så du kan kun få denne mani / pedi på The Hotel Hershey i Hershey, Pennsylvania, men det kan faktisk være værd at turen. Og du kan gå til Hershey Park for dagen, hvilket aldrig er en fejltagelse.

Behandlingen starter med en sødmælk med smørbrød, efterfulgt af en pisket karamelkropspolishing, en græskarpurémudemask til dine hænder og fødder, og derefter en sød flødekropsmælksmassage. Vent, kan vi bare få alt det i et krus i stedet?

Pumpkin Latte Manicure & Pedicure på spaet på Hotel Hershey, 110 minutter, man-tors $ 130 * / fre-søn $ 140 * nu igennem 30. november

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære