loader
bg-category
Hvordan denne kvindes hårfarveafstemning kan have sparet hendes liv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I årevis var Eileen Korey den elskede sundhedskorrespondent for WKYC, en førende lokal nyhedsstation i Cleveland. Selvom hun siden er flyttet fra hendes skærmrapporteringsdage, er hendes brændende røde hår (det var det hun var kendt for på segmentet) stadig stærkt. Som hendes hjemstedsrapporter holder Korey hendes farve lyse med månedlige aftaler med sin stylist, Kari Phillips, der har farget Coreys tråde i over 15 år. Men på deres seneste aftale noterede Phillips noget på Koreys hårbund, der ikke var der før.

En muldvarp havde opdaget, og fordi Phillips 'dermatologist søster tidligere havde uddannet hende på symptomer og tegn på hudkræft, besluttede Phillips at rådgive Korey for at få mærket tjekket ud. "Fordi vi tager så små afskedigelser på vores touch-ups og på vores højdepunkter, kan vi se stort set hele hovedbunden," siger Phillips WKYC og forklarer, hvorfor det er lettere at fange disse mærker for en frisør eller farvelist.

Efter at have besøgt dermatologen, lærte Korey at mærket var melanom. "Jeg ville ikke have set det; Jeg ville ikke have følt det, fordi det ikke blev rejst, "siger Korey og forklarer at have et andet øje var den eneste måde, hun kunne have fundet molen på. Men fordi Korey handlede hurtigt, da hun hørte nyhederne, har hun kun brug for kirurgi for at fjerne mærket - ingen stråling eller kemoterapibehandlinger vil være nødvendige. Nu opfordrer Koreys nyeste sundhedsrapport alle frisører til at være på udkig efter deres kunders helbred, ligesom hun var.

Mens du har et andet øje i salonen, er det altid nyttigt, at du ikke behøver at vente til din næste farveaftale for at kontrollere mistænkelige steder. Ifølge Koreys dermatolog er Cleveland dermatolog, Pamela Davis, MD, den bedste tid til at tjekke efter mærker på din hovedbund lige efter din bruser, fordi de er nemmere at se, når dit hår er vådt. Hun siger også, at fordi patienter ofte kommer ind i deres dermatologers kontor med tørt hår, kan det være sværere at finde, og at det er svært at komme igennem hele hårhåret med præcision. "Vi beder vores patienter om at forsøge at huske at bede stylisten om at se, når håret er vådt."

Hvis du ser noget, der ligner det, kan det være kræft, planlægge en tid til straks at tale med din hudlæge. For at lære mere om Koreys historie, se videoen nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære