loader
bg-category
CSA Week 5: En Opskrift på Citron Basil Caprese

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Masser af valg i denne uge! Jeg ankom tidligt til afhentning, og jeg var så glad for, at jeg gjorde det - det betød, at jeg havde mit valg af alle muligheder, som landbruger Ted tilbød os i denne uge. Jeg hoppede lige over pastinerne til fordel for en smuk flok radise. Jeg valgte også bok choy og swiss chard som min greens, snarere end collards og kale.

Jeg var glad for at se, at agurker var tilbage på brættet i denne uge! Jeg har virkelig savnet dem i sidste uge. Her er hvad vi fik:

Uge 5 Haul

 • Agurker - 2 lange, 1 skiver
 • Sommer squash
 • radiser
 • Løg
 • forårsløg
 • Hvidløg scapes
 • Babysalat
 • Bok choy
 • Schweizisk chard

Hvad rullede over?

En løg og et par scallions. Sidste uge var en let uge!

Tomateregning

Denne uge: 0

Sæson til dato: 0

Nu bliver jeg nervøs. Selvfølgelig ved at skrive det, er tomatfloden sikret lige rundt om bøjningen.

Hvad jeg lavede (Kursiv repræsenterer CSA grøntsager anvendt)

 • Bøf salat med babysalat, agurker, tomater og svampe
 • Glidere, kartoffel hash med forårsløg, løg, hvidløg scapes og shishito peberfrugter, caprese salat med citron basilikum
 • Vietnamesisk bøf med jasminris og a radise og agurksalat
 • Kylling røre steg med bok choy, radiser med deres grønne, hvidløgscapes, og forårsløg løst baseret på dette New York Times opskrift på sødt og surt stegt radise
 • Kylling pølse med sommer squash og løg sauté, swiss chard med hvidløg scapes og citron, fransk brød til mopping

Ugens teknik: Vær en pick-up-kunstner

Tilbage da vi startede denne rejse sammen med et overblik over, hvad der netop var en CSA, nævnte jeg, at medlemmerne i buffet-stil-CSA'er forventes at medbringe deres egne poser for at samle deres produkter. De fleste mennesker oplagre plast købmand eller producere poser til dette formål, eller brug en stor nylon eller lærred taske til at bære deres uges andel.

I de sidste par år med CSA-medlemskab har jeg eksperimenteret med forskellige poser til afhentninger, og jeg har nogle tips til at dele det, der gør livet med en CSA så meget lettere.

Den første er, at jeg vælger, når det er muligt, at bruge producerer poser frem for plastikvarer. Forskellen lyder ubetydelig på papir, men i virkeligheden ved at producere poser betyder det, at jeg nemt kan se, hvad der er i hver pose, når det er stashed i køleskabet, og at emnerne passer bedre til hinanden - producerer tasker længere og smalere end plastikposer.

Jeg har også taget til at bruge en robust lærredstaske - i mit tilfælde er en LL Bean Boat og Tote (jeg er fra New England, du ser) - eller en brun papir købmandspose med håndtag som dem, du får hos Trader Joe's eller hele fødevarer til stashing grøntsagerne, når de er i deres producerer poser. Strukturen af ​​disse to forskellige typer poser gør det muligt at få min træk hjem ubemærket og uslidt. Jeg fandt ud af, at de nylonposer, som mange mennesker går til, når det kommer til CSA-afhentningsdagen, var lige for ustrukturerede og resulterede i mange smadrede tomater.

Et sidste tip til styring af afhentning: Jeg kan godt lide at lave tasker efter type, når det er muligt, hvilket hjælper med at skære ned på antallet af plastikpose, jeg bruger op hver uge. Så grønne tasker sammen, squashes og agurker sammen, løg og skallioner sammen, og så videre. Det hjælper også med at maksimere dit køleskabsrum, hvilket kan blive temmelig fastgjort, kom og hent dagen!

Standout måltid af ugen: Citron Basil Caprese

En nylig tur til Arthur Avenue, som er Bronx's lille Italien, nettede en enorm - og jeg mener store kugler af røget mozzarella, ud over nogle flotte pastaer, som jeg købte med CSA-sæsonen i tankerne. Selvom vi ikke har begyndt at få tomater fra Farmer Ted lige nu, har den potte basilikum vi fik i uge 2 blomstret til det punkt, at det næsten var krævende at blive lavet til en caprese salat.

Der er ikke meget til en caprese, virkelig. Det er hovedsagelig i arrangementet af den skivede mozzarella, tomater og basilikum. Til denne version brugte jeg røget mozzarella og hurtigt marinerede de skivede tomater i en spiseskefuld rødvineddike, salt og sort peber til et lille ekstra spark, mens jeg skred osten og vaskede basilikumet. Efter alt var ordnet, hældte jeg eddiken over hele salaten og gav det et hit med kosher salt og et par grinds af frisk sort peber. Jeg mener, se på denne ting. Delizioso!

Bliv medlem her hver uge, såvel som på Twitter og Instagram, som jeg vasker, hugger, koger og spiser mig gennem min CSA ved hjælp af hashtag #CSASurvival. Har du spørgsmål til mig? Spørg løs!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer