loader
bg-category
Hjælp! Mit fundament er for mørkt!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

© Jen

Har du nogensinde haft et fundament, der er for mørkt for dig?

Det sker hele tiden med mig. Min hud er så bleg, at de fleste fundament, især apotek, er for mørke for mig. At finde en skygge, der passer til min hud, er så hård, at jeg nogle gange ikke har nogen mulighed for at købe en, der er lidt mørkere end min skintone. * Suk *

Men du behøver ikke at være bleg for at få det forkerte fundament. Lysene i forretningerne kan være bedrageri (test altid fundament udenfor en butik i det brede dagslys), og du kan ende med at købe den forkerte nuance eller nu er vinteren, solbrunten du havde i sommer, falmede, og dit fundament passer ikke til din hud længere.

Men det er ikke nødvendigt at kaste det i kassen. Der er et par måder at sætte dit mørke fundament til god brug:

Mix og match

Hvis du har et fundament, der er for lyst til at ligge rundt, kan du mørke det ved at blande det med et par dråber af det mørkere fundament. Alternativt kan du også blande et fundament, der er for mørkt med din lotion til at skabe en tonet fugtighedscreme. Det er nemt at gøre: Bare tilføj et par dråber ad gangen, indtil du får en skygge, der passer til din skintone.

Lys det op med pulver

Når du har påført et fundament, der er for mørkt for dig, kan du anvende et lettere presset pulver (et pulverfundament gør det også) over det for at lette det og endda skintonen. Når alt kommer til alt, skal du sætte fundamentet med pulver alligevel, så hvorfor ikke bruge det til at tone ned farven, så det også passer til din hud?

Kontur

Hvis dit fundament er en eller to nuancer mørkere, kan du bruge det til at konturere dit ansigt. Konturering med flydende produkter er nemmere end at gøre med pulvere, varer længere og ser meget naturligt ud. Anvend bare fundamentet på enhver del af ansigtet, du vil forme (næse, kæbe, huler i kinderne, templer, rundt hårlinjen) og bland godt for at blødgøre eventuelle barske linjer.

Skift det

Hvis du virkelig ikke ønsker fundamentet, kan du altid bytte det sammen med en ven eller med nogle andre skønhedsmisbrugere online. Der er mange skønhedsfora på internettet, hvor folk kan bytte varer, der ikke passer til dem og få noget, de rent faktisk vil bruge til gengæld. Men som jeg viste dig ovenfor, kan et mørkere fundament vise sig at være meget nyttigt, så overvej nøje, hvordan du kan få det til at fungere for dig, før du slippe af med det. 😉

Har du flere tips til, hvordan du bruger et fundament, der er for mørkt?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære