loader
bg-category
Essie's Celebrity Manicurist afslører den mest on-trend skygge til sommer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Den neglelakfarve du vælger at bære, siger noget om, hvem du er, eller hvilket humør du er i. En neutral beige og en elektrisk lyserød taler meget forskellige sprog, men begge nuancer kan være lige så trendy. For at finde ud af, hvilke udseende der er til sommer og hvad vi kan forvente at se fra negleverdenen i de kommende måneder, vendte vi os til essie berømthed manicurist Michelle Saunders. Her er scoop.

Hue Hype"For sommeren 2017 ser vi et stort comeback for metallics. Endelig! Alt fra sølv til bronze (essie Penny Talk) ser rigtig moderne ud i denne sæson. Desuden er nuder, der rækker i dybde og tone, stadig fremtrædende, fordi nøgen er universelt smigrende. Jeg ser også en stor rød negle tendens til at dukke op. "

hyggeligt op denne søndag med den perfekte nøgen skygge, #essiewildnude. det ser fantastisk ud på dig, @pinotandpolish! #essielove

Et indlæg delt af essie (@essiepolish) på

Sommer skyggeSaunders siger, at essies mest trendige skygge til sommeren er S'il Vous Play, en skinnende pink-lilla fra mærkeets sommer 2017 kollektion. "Jeg kan heller ikke få nok af essie's Wild Nudes kollektion lige nu," tilføjer hun.

denne metalliske mani er intet arbejde - alle leger. introducerer #silvplay fra den nye # essiesummer2017 kollektion! besat? oui oui! #essielove

Et indlæg delt af essie (@essiepolish) på

Mode-ForwardIfølge Saunders, når vi bevæger os ind i efteråret, ser vi en skel mellem klassiske negle (røde) og trendy farver (lyse pasteller som essie Play Date).

Negle kunst'Hver sæson tror jeg, at neglelak vil dø ned, og i stedet ser jeg faktisk neglelak, der etablerer sit anker i negleverdenen, "siger Saunders." Jeg tror, ​​at neglelak, der opholder sig rundt, er en meget acceptabel og ungdommelig måde at holde på, fordi der som så længe du skaber kunst med nuværende farver, vil den forblive frisk. "

På #manimonday opretter vi #nailart @essiepolish #essiepartner @forwardartists 💅🏽⭐️🎨💕

Et indlæg delt af Michelle Saunders (@_michellesaunders) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer