loader
bg-category
Produktanmeldelse: Pupa Vamp! Mascara i Chokoladebrun

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Vamp! Mascara i Chokoladebrun Mærke: Pupa Størrelse: 9g Pris: €11,90

Fra Pupas hjemmeside: Vamp! mascara gør dine øjenvipper ser lige så spektakulære ud som falske vipper uden at have det svært at bære dem på. Stroke efter slagtilfælde, volumen bliver overdrevet oversize, til tykke, fulde og ultra tætte vipper. Resultatet? Slående, ingen tvivl om det! Med uovertruffen hold og ingen smudging.

Hvad jeg kunne lide: - brun farve giver et blødere udseende til det daglige udseende - Den cremede og tætte formel vægter ikke øjenvipper - timeglasformet stav gør applikationen nem - giver masser af længde og en god mængde volumen - Wands adskiller vipper godt - langvarig, ingen udtværing eller fladning - Slank emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - starter klumpning, når du anvender et andet lag - krøller ikke øjenvipper (men så lover det ikke at)

Har du nogensinde købt et skønhedsprodukt ved en fejl kun for at blive forelsket i det? Det er der sket med Pupa Vamp! Mascara i Chokoladebrun. For at være retfærdig var jeg allerede forelsket i den ekstra sort skygge, og det var det, jeg var gået i butikken for at købe.

Jeg kunne ikke tro på mit held, da jeg så det på hylden. At købe en mascara virker en meget let opgave, men denne særlige skygge er altid ude af lager. Det skal fortælle dig populært, og hvor fantastisk det er. Så jeg hentede lykkeligt en kasse, og da jeg kom hjem, indså jeg min fejl. I stedet for Extra Black holdt jeg Chocolate Brown i min hånd. De forfærdelige lys i forretningerne havde bedraget mig!

Du ser, emballagen nævner ikke navnet på skyggen, bare nummeret (som jeg ikke kunne huske), hvorefter der er en lille kasse fyldt med farven på mascara indeni. Under de forkerte lysforhold syntes den mørkebrune ligesom sort. Jeg var så skuffet først. Jeg har aldrig haft nogen anvendelser til brune mascaraer, og du kan virkelig ikke returnere kosmetik her.

Men så tænkte jeg: "Nå, jeg er en skønhedsblogger. Jeg vil bare gennemgå det. Hvis jeg kan fortælle andre mennesker, hvor god (eller dårlig) det er, vil mine penge ikke blive spildt, selvom mascara ender i en skuffe et eller andet sted. " Så jeg sætter det på. Og det var kærlighed ved først at skubbe.

Meget pigmenteret, Chokoladebrunt frakker øjenvipper med en mørk brun nuance, der giver vipperne et blik, der er intens, men blødere og mindre hård, end det du får med en sort mascara. Det er bare den perfekte skygge til dagtimerne, fordi det giver dine øjenvipper det ekstra, men på en naturlig måde. Og takket være den timeglasformede stav vil du kunne nå selv de mindste vipper.

Formlen er cremet og letvægt, belægning af vipperne uden at vægte dem ned eller tørre dem ud. En swipe tilføjer ganske lidt længde og en vis tykkelse, men hvis du vil have mere lydstyrke, skal du tilføje for at anvende et andet lag. Desværre har mascara tendens til at klumpe, når du gør det, men muren gør et godt stykke arbejde ved at adskille vippene.

Det intense og naturlige udseende, du får med en swipe, er imponerende nok til at tilfredsstille og imponere de fleste kvinder, så det er usandsynligt, at du vil føle behovet for at anvende en anden frakke alligevel. Mascara springer endnu ikke, smudder eller flager for hele dagen. Du sætter det om morgenen, og det er der stadig om aftenen. Ingen panda øjne eller flager overhovedet. Fantastisk, er det ikke?

Tilgængelig på: douglas.it

Resumé Pupa Vamp! Mascara i chokoladebrun dækker vippene med en mørk brun nuance, der giver dem et intenst men naturligt udseende, der passer til dagtimerne. Det giver længde, en vis tykkelse og adskillelse, men klumper, når du anvender mere end et lag. Staying power er meget imponerende.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer