loader
bg-category
Forbedre din skønhed inde og ude med Moringa (vores nye besættelse)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bruges rundt om i verden for alt fra helbredende hud og styrke hår til bekæmpelse af maveproblemer og endda at skabe rent drikkevand, har Moringa-fabrikken en lang liste over skønhed og sundhedsmæssige fordele, som bare venter på at blive tappet ind i (dens olie er meget ligner på kokosolie!).

Lær om Moringa's fantastiske fordele, og find ideer til at indarbejde det i din kost og skønhed rutine - fra te og supper til hudpleje og hårprodukter.

1 Hvad er Moringa?

Selv om det er en under-radarfabrikk her i USA, er moringa (alias trommestik eller mirakelræ, selv moderens bedste ven) kendt over hele verden og opnår notoriety stateside som en stærk kur - alt fra en skønhed, ernæring og sundhedsperspektiv. Denne tropiske blomstrende plante er indfødt i dele af Afrika og Asien, herunder basen af ​​Himalaya i Indien, og giver en 360 række fordele takket være helbredende kraft af dets iboende 90 næringsstoffer, herunder 46 antioxidanter og rigelige mineraler.

2Nutritional Superstar

Ikke kun er moringa blade, som har en spinatlignende smag, spiselig og en fødekilde til mennesker såvel som dyr over hele verden, de er også fyldt med næringsstoffer. "Moringa er rig på protein og indeholder alle ni essentielle aminosyrer, såvel som mineraler, herunder calcium, magnesium, kalium, samt vitaminerne A og C," siger Stephanie Middleberg, R.D., grundlægger af Middleberg Nutrition i New York City. Forskning har udråbt moringa som potentiale til at hjælpe dem i tredjelandes lande med at få fuldstændig ernæring.

3Moringa som medicin

De medicinske anvendelser af moringa er som sagt mindste: Ifølge forskningen offentliggjort i Phytotherapy Research fungerer forskellige dele af denne plante som blade, rødder, frø, bark, frugt, blomster og umodne bælg som hjerte- og kredsløbsstimulerende midler, besidder antitumor, antipyretisk, antiepileptisk, antiinflammatorisk, anti-ulcus, antimpasmodisk, diuretisk, antihypertensiv, kolesterolsænkende, antioxidant, anti-diabetisk, hepatoprotektiv, antibakteriel og antifungal aktivitet. Der er også nogle undersøgelser, der viser sit potentiale for at have anti-cancer egenskaber.

4for at forbruge det

"Det faktum, at det kan være godt for fordøjelse, omsætning og forebyggelse mod diabetes, kræft og bakterier, plus det er et naturligt vanddrivende middel, er imponerende," tilføjer Middleberg. Så hvordan kan du få mere moringa i din daglige kost? De mest almindelige anvendelser bruger sine "blade i en te eller pulveret i smoothies, veggie karriretter, supper og gryderetter", forklarer Middleberg. Moringaolie, der har mange lignende egenskaber til kokosolie, har også "en stærk antioxidant, antiinflammatorisk og antibakteriel og antifungal aspekt, og derfor bruges den i mange lande uden for USA som en naturlig behandling for fordøjelsessygdomme" forklarer hun.

5Immune Booster

Hvordan kunne en plante bruges til at behandle så mange lidelser? Vitamin C og vitamin A kunne hjælpe med at øge immuniteten, ifølge Robin Berzin, M.D., en læge ved The Morrison Center i NYC. "Det er også højt i niacin [et B-vitamin], plus det er en god kilde til oliesyre, et monoumættet fedt, som ville forklare det er teoretisk brug for at sænke LDL (også dårlig kolesterol)."

6A Plante for at hjælpe planeten

Og endnu mere overraskende er, at næsten hver del af planten kan bruges - frø, blade, bælg og rødder - for at forbedre sundhed, men også miljøet. "Selv frøene selv bruges af befolkninger i nogle dele af landdistrikterne Afrika som en naturlig måde at rense mudret vand på - de fungerer som en koagulant, koagulerer snavs, så det udfældes og efterlader vandet klarere," forklarer Berzin. Og fordi det indeholder ca. 90 næringsstoffer, herunder lige under 50 antioxidanter og mineraler, er moringa en vigtig fødekilde i mange tredjelande lande, hvor den vokser i overflod, og nogle undersøgelser viser, at det kan hjælpe med at bekæmpe underernæring.

7Ancient Beauty

Når det kommer til at bruge Moringa huden dybt, er det mest anvendte aspekt dets olie. Også kendt som benolie, er den ekstraheret fra plantens frø og har været brugt til at behandle hår og hud lige så langt tilbage som gamle romerske, græske og egyptiske gange - fra en naturlig hydrator til hårolie og parfume - såvel som i dag . Fordi den har cirka to gange mere protein (hovedbygningen af ​​hår) end yoghurt og fire gange æg, er det en rig kilde til fedtsyrer (perfekt til nærende hud) sammen med flere B-vitaminer, jern, C-vitamin og A, og en lang liste af spormineraler (såsom calcium og zink), giver moringa dyb ernæring til både hår og hud.

8Skin Deep

"Laced med høje mængder af antioxidanter, det hjælper huden med at rense og slukke frie radikaler, hvilket fremskynder aldring", siger New York City dermatologen Francesca Fusco, der tilføjer, at nogle af hendes patienter har brugt det på deres ansigt i stedet for fugtighedscreme , mens andre "spike deres regelmæssige fugtighedscreme med det."

9

"Det er en god kilde til aminosyrer og beta caroten (som er et derivat af vitamin A)", forklarer Fusco."A-vitamin er retinsyre og er vigtigt for godt øje og hud sundhed, og det er naturligvis en antioxidant, der har vist sig at bidrage til at reducere rynker, støtte kollagenproduktion, øge celleomsætningen og reparere solbeskadiget hud."

10Hold din hud

Body Shop Moringa Body Butter, $ 20

Argan & Moringa Booster Serum, $ 44

11Styrk håret

Eufora Smooth'n Olie Terapi, $ 39

Redken Curvaceous Curl Dive Hair Mask til krøllet hår, $ 20

12Supplement din kost

Organisk Indien Økologisk Moringa Blad Pulver, $ 18

Republikken Tea Moringa SuperHerb Teposer, $ 13 (til 36 teposer)

Kuli Kuli Moringa Superfood Bars, $ 30 (for 12 barer)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære