loader
bg-category
Disse er de bedste måder at fast saggy knæ

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ligesom hvordan huden på vores ansigt bliver løs og saggy fra et tab af elasticitet og kollagen, gør huden på vores ben det samme, og knæene er ingen undtagelse. "Knæene trækker meget stress, fordi de er et vægtbærende område, og de skal bøjes, så huden hele tiden strækker sig," siger Sugar Land, TX, plastikkirurg Ankur Mehta, MD. "Dette sammen med aldring, solens eksponering og volumen tab kan føre til løs hud omkring knæene." Sagginess kan også tilskrives manglende hydrering, hvorfor det er vigtigt at holde din hud fugtet og beskyttet mod solen.

Det er de bedste måder at gøre det på.

Opret nyt kollagen.Mens fugt spiller en rolle i en vis grad, siger Miami dermatolog Joely Kaufman, MD, den bedste måde at bekæmpe crepehud på, med topisk anvendelse af ingredienser, der stimulerer væksten af ​​kollagen og elastin, såsom retinol. Kig efter hydratiserende kropsprodukter, der indeholder disse ingredienser i formler. Anvendelse af en creme med retinol, peptider og kollagenstimulerende ingredienser til knæene (og udover) hver nat vil hjælpe din krop til at skabe nyt kollagen til fastere, glattere hud. "Jeg kan godt lide at skifte en retinol body lotion med en aktuelt eksfolierende lotion til problemområder," siger Dr. Kaufman. "Dette hjælper huden ved at hydrere det, øger kollagen og exfolierer stratum corneum, så benene ser ikke ud som om de har fiskeskalaer." "Vores valg: Replenix All-Trans-Retinol Smoothing Body Lotion ($ 75).

Dobbelt op.Nogle læger, som Chicago plastikkirurg Julius Few, MD, vælger at forbinde radiofrekvensbehandlinger med fyldstof til mere alvorlige tilfælde. "Brugen af ​​begge modaliteter gør det muligt at opbygge huden under overfladen," siger han.

Stram + løft.Hvis aktuelle behandlinger ikke leverer de effekter, du leder efter, skal du muligvis besøge en læge for en stærkere løsning i kontoret. "Løs hud over knæene er svær at behandle. Jeg har brugt Infini-enheden (mikronedling med radiofrekvens), fokuserede ultralyd og radiofrekvensmaskiner, og selv om de giver en vis forbedring, er der desværre ingen magisk kur mod crepey hud, "forklarer Dr. Kaufman. Ultralydbehandlinger, som Ultherapy, som kræver omkring tre behandlinger (nogle patienter kan se resultater efter en), kan også arbejde. Det kan tage to til tre måneder for resultaterne at være synlige.

Lad være med det. For ekstreme tilfælde af løs hud omkring knæene, der ikke synes at reagere meget på ikke-invasive behandlinger og procedurer, siger Dr. Mehta, at kirurgisk stramning af huden på lårene med lårløft faktisk kan hjælpe med at stramme noget af huden omkring knæene , også. "Direkte udskæring af overskydende hud på knæet kan også udføres, men bør overvejes grundigt, fordi denne procedure kan efterlade et synligt ar på knæet."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære