loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.105

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og velkommen til den første søndag Random Ramblings post af året. Jul kan være bag os nu, men jeg har stadig nogle lemmings, så her er hvad der er på min ønskeliste i denne måned:

Ønskeseddel, vol. 15

1. Tilslut Kristy Equirrel Ring: hvor bedårende er denne egern-formede ring? Og det er nu også til salg!

2. Rouge Bunny Rouge Original Sin Primer: Denne primer udfylder rynker og glatter porerne for at give en perfekt, fejlfri finish, som varer i timevis på huden.

3. Eau d'Italie Acqua Decima Eau de Toilette Spray: denne duft opfanger Italiens raffinerede ånd med kvintessentialt Middelhavet sedler af citron, mandarin, neroli, hedion, petitgrain, mynte og skov.

4. Christopher Kane Uld-crepe og blonde minikjole: Jeg elsker den dristige gule farve af denne mini kjole og den smukke blonder ok og ærmer. Det er både sjovt og elegant.

5. Smør London Punk Rock Plaid Kit: dette kit handler om at blande det med stærk farve og tekstur. Det omfatter: Chimney Sweep Nail Lacquer, ørred Pout Nail Lacquer, Frække Chops Nail Lacquer, Striping Tool, Clean Up Børste, Clear Branwen Bag og Get-The-Look instruktioner.

Hvad jeg læser nu

Lady Catherine, The Earl Og The Real Downtown Abbey af grevinde af carnarvon Hvis du elsker Downtown Abbey, eller bare en god historie, så skal du hente denne bog. Det fortæller historien om Porchey og hans første kone Lady Catherine, den 6. Earl og grevinde af Carnarvon (deres familiehus, Highclere Castle, er hvor Downtown Abbey er optaget). Catherine var en amerikansk pige, der efter sin fars død flyttede med sin familie til England, hvor hun mødtes og blev forelsket i Porchey. De blev gift, havde to børn, men efterhånden Porchey sager førte til deres skilsmisse. Det var et hårdt slag for Catherine, der var tilbøjelig til angst og angst, der førte hende til at drikke, men til sidst lykkedes det til i modsætning til Porchey at møde hendes dæmoner og fortsætte. Hun fandt kærlighed igen, men desværre blev hendes anden mand dræbt i anden verdenskrig. Porcheys andet ægteskab ophørte også på grund af krigen, da hans jødiske dansekone, der var bange for Hitler, flygtede til USA, hvor hun skabte et helt nyt liv for sig selv. Porchey blev i stedet ved Highclare Castle, som blev et hjem for børn evakueret fra London. Denne fængslende historie finder sted i en af ​​de mest spændende og skræmmende tider i det 20. århundrede, lige fra de brølende tyverne til ødelæggelsen og krigen af ​​fjendene. Og det er skrevet på en sådan underholdende, endog sladderlig måde, der gør det nyd at læse. Den er tilgængelig på Amazon.

Links

Hårbeklædning myter - The Beauty Brains

Potentielt komedogene ingredienser - Erika Nagode

5 hårfejl du ikke vidste du lavede - Beauty By The Geeks

Forebygger antibakteriel sæbe sygdom? - Dr Bailey Hudpleje

5 måder at bruge pigmenter på - Makeup Geek

Sunday Survey, Vol.183

1. En færdighed, du gerne vil lære i år? Jeg vil virkelig elske at lære at sy og til sidst lave mit eget tøj. Ikke af alle dem, men det ville være meget nyttigt og sjovt at lære at gøre det.

2. Hvornår fjerner du din makeup? Om natten. Det er det sidste jeg gør før jeg går i seng.

3. Øjeblikkets bedste øjenskygge? Maybelline Farve Tatovering Metal Øjenskygge i Inked In Pink. Det er en smuk og delikat lyserød, der får mig til at se frisk, vågen og feminin. Plus, det varer i timer, selvom jeg ikke bruger en primer.

4. Vil du hellere opgive chokolade eller ost? Ost. Jeg kan ikke leve uden chokolade. Jeg er en chocoholic.

5. Kan du lide snowboard? Jeg har aldrig prøvet det, men det ligner sjovt!

Det er din tur nu! 1. En færdighed, du gerne vil lære i år? 2. Hvornår fjerner du din makeup? 3. Øjeblikkets bedste øjenskygge? 4. Vil du hellere opgive chokolade eller ost? 5. Kan du lide snowboard?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer