loader
bg-category
Denne video af en læge, der klemmer overflødig lipfyldstof fra en cyste, er mere end skræmmende

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Glemme at puste bumser, klemme ud lip fyldstoffer er officielt internetets seneste brutto besættelse. En nylig video indsendt af UK-baserede kosmetisk læge og grundlægger, Dr. Tijion Esho, fra ESHO Clinics, er gået viral, og selv om det virkelig er rædselsvækkende at se, kunne vi bare ikke se væk. Videoen viser lægen, der behandler en patients læbecyste, der stammer fra en lakket fyldstofindsprøjtning. I posten skubber Dr. Esho spidsen af ​​en nål mod cysten for at bryde overfladen og klemmer derefter den klare fyldgel fra patientens læbe.

Du kan også lide: Dette er officielt den VÆRSTE (men mest tilfredsstillende) Pimple-Popping Video nogensinde

Advarsel: Denne video er ikke for dem med svag mave.

Fortæl mig, du er klar til denne gelé 😱😂 #fillers #repairwork #lightwork #fillercyst #lipcyst #fiercesociety

Et indlæg delt af Dr Tijion Esho (@drtijionesho) den

Ifølge dermatologen Doris Day, MD, MD i New York, er en lipcyst som denne sandsynligvis forårsaget af overfladisk placering af produktet, hvilket betyder, at fyldstoffet blev injiceret for tæt på overfladen af ​​huden. Heldigvis, som det ses i videoen, kan denne forfærdelige situation behandles. "Det kan slettes ved brug af hyaluronidase, eller lægen kan manuelt ekstrahere produktet," forklarer Dr. Day.

Selvom dette er tydeligvis et eksempel på et worst case-scenario, når det kommer til lip fillers, er det stadig en god påmindelse om at altid Gå til en bestyrelsescertificeret læge, når du bestiller din injicerbare aftale. Som Dr. Day påpeger, kommer dette resultat meget sjældnere, når proceduren udføres af mere erfarne hudlæger, så vær sikker på at du gør din forskning, før du blindt vælger en læge.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære

Ny