loader
bg-category
Microshading er Next Level Brow behandling for fedtet og følsomt hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg deles af EYE DESIGN® NEW YORK (@nadia_afanaseva) den

Nu har vi alle hørt om mikroblading, øjenbrynsprocessen, der skaber super fine hårlignende slagtilfælde ved hjælp af semipermanent pigment, der giver en langsigtet løsning til udtynding eller sparsomme øjenbryn. Nu har den samme behandling fået en smule opgradering, der indebærer at bruge en lignende teknik, men med en anden form for anvendelse. Denne nye behandling kaldes microshading og nogle eksperter mener, at den er bedre egnet til dem med olieagtig og følsom hud eller tykkere øjenbryn, der kun kræver lidt formgivning.

Du kan også lide: 5 måder at sige farvel til at tynde browsere til godt

Brow expert Nadia Afanaseva af Eye Design New York siger, at forskellen mellem microblading og microshading er i de værktøjer, hun bruger, og hvordan hun anvender pigmentet på huden. "Microshading, ofte omtalt som" Shadow Effect ", giver panden et farveudseende med små pinpoint punkter. På samme måde som microblading anvendes mikroskæring også manuelt ved hjælp af særlige nåle, "siger hun.

Når hun anbefaler en behandling til sine klienter, siger Afanaseva, at hun tager højde for den type hud, de skal afgøre, om pigmentet vil vare længere med en teknik over den anden. "Microblading forlader små, naturlige udseende hårstreger, mens microshading efterlader små, pin-point punkter. Jeg anbefaler microshading til klienter med olieagtig hud, fordi microshading teknikken tager sig bedre til deres hudtype. "

Umiddelbart efter pulver effekten. Som du kan se, er browserne ret mørke og hårde. Men ingen grund til at bekymre dig! Efter helingsprocessen (som er ca. en uge) er browserne 30% lettere i farve og har et meget blødere, naturligt udseende. 💠Stay indstillet til at se disse browsere efter helbredelsesprocessen 💠 # eyedesignnewyork #eyedesign #eyebrows #perfecteyebrows # 3Dbrows #browyeyebrows #microblading #brows #microstroking #eyebrowsNYC #beautifulbrows #beautytip #modernbeauty #nycsalon #nycbeauty #nycbeautyschool #permanentmakeup #semipermanentbrow #eyedesignnyc # EyeDesignStudio #eyedesignpigments #bestproduct #semipermanentmakeup #nadiaafanaseva

Et indlæg deles af EYE DESIGN® NEW YORK (@nadia_afanaseva) den

For dem, der leder efter et mere subtilt udseende, siger Afanaseva, at hun også leverer en service, der leverer de samme langtidsholdbare resultater, men med et mere dæmpet udseende. "Jeg giver også kunderne en tredje mulighed kaldet 'Pulvereffekten', som er en mildere permanent makeup teknik, der anvendes ved hjælp af en delikat maskine. Med denne teknik bruger jeg også små prikker til gradvist at bygge farve og definere form. "

På samme måde som ved mikroblading kan resultaterne fra microshading vare fra et til tre år, men Afanseva anbefaler sine kunder at vende tilbage hvert år for at opdatere deres pandeform og farve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære