loader
bg-category
MAC giver væk fuldstilet læbestifter denne weekend, og der er ingen fangst

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg deles af M · A · C Cosmetics (@maccosmetics) den

Uanset hvad dine planer er denne søndag den 29. juli, sørg for at tilføje dette til din opgaveliste: Swing af en MAC-tæller. Dette skyldes, at i anledning af National Lipstick Day, ønsker MAC at give dig en fuldstilet læbestift gratis, uden køb nødvendig og ingen fangst. Du læser det rigtigt - alt du skal gøre er at dukke op, mens forsyningerne varer, find din perfekte skygge, tag fat og gå. Alle MAC-tællere og detailhandlere deltager. Brandet planlægger at give ud over en halv million læbestifter fra kyst til kyst. At dømme af folkemængderne sidste år deltager skønhedsløse over hele verden i denne begivenhed.

MAC læbestifter er nogle af vores favoritter på markedet, takket være deres flotte formulering og en overflod af farver, der bogstaveligt spænder fra frost hvid til sort. MAC valgte 9 ikoniske og kunstnerens favorit nuancer for at bringe tilbage til giveaway. De slidstærke, trendbaserede nuancer spænder fra bløde nudder, dybe røde og fede berrytoner.

Giveaway nuancer omfatter: Aloof, Delish, Dare You, Moxie, Florabundi, Epic, Mixed Media, Chintz og Tanarama.

Opdateret 26. juli 2018

I betragtning af de sidste år var mængden vild med succes, vi anbefaler stærkt, at du kommer til din nærmeste MAC så tidligt som muligt den dag. Instagrambilledet nedenfor er blot et indblik i nogle af de linjer folk er villige til at vente på den dag. Det betyder at springe dit daglige Starbucks løb, lav din egen kaffe derhjemme og hent din gratis læbestift! Du har tjent det efter at have ventet på den linje.

Et indlæg delt af Rhiana Wilson (@ soulglo619) den

Et indlæg delt af Dora Hardesty-Moore (@tikidora) den

Et indlæg delt af Veronica (@ skoolgirl27) den

Et indlæg delt af Becky B (@ mrs.b27) den

Et indlæg delt af Mishel And Kahuna 🐻 (@mishel_kahuna) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære