loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.194

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

hvad har du lavet på det sidste? Jeg har spillet turisten. Læs videre:

Kensington Palace

Selvom jeg havde været i London flere gange, havde jeg aldrig besøgt en kongelig bolig før. Jeg ville altid, men mine venner var heller ikke interesserede, eller vi havde bare ikke tid til at passe det hele ind. Der er bare så meget at se og gøre her!

Men i sidste måned gik jeg til to om ugen. Første stop var Tower of London og derefter et par dage senere, Kensington Palace. Bedste del, jeg behøvede ikke betale for billetterne. En ven havde givet mig og min flatmate et pass, der var gyldigt for begge paladser. Yay!

Kensington Palace ligner ikke rigtig meget udefra. De mørke mursten er lidt for stramme for mig. Men indenfor er det så smukt og overdådigt som du forestiller dig, at alle kongelige boliger skal være.

Desværre er det også meget mørkt, så jeg gider ikke med billeder. De ville være kommet ud forfærdeligt alligevel. Du bliver nødt til at gøre med billederne af haverne. Vejret den dag var strålende (mere end 30 ° C!), Så vi nød virkelig at gå en tur gennem den enorme park.

Men det var lige så behageligt at nyde en pusterum fra varmen inde i paladsets vægge. Området åbent for besøgende er ikke for stort, men smukke. Der er meget at se. Jeg kunne have brugt en hel time i hvert værelse og beundrer alle små detaljer. Taget, gardiner, vægge ... alt er så smukt indrettede!

Besøgende har adgang til King's State Apartments, som blev brugt til møder og publikum. Det var hvor hoftere og favoritter gik for at søge beskyttelse og hvor de kongelige underholdt deres gæster. Der er stadig en troneagtig stol i den. Det tilhørte George IIs søn, Frederick.

Dronningens State Apartments, der blev oprettet til Mary II, er også luksuriøse, men mere hyggelige. Disse var værelserne hvor kongene levede, tog deres måltider uden for offentligheden, underholdt deres nærmeste venner og sov. Det var deres "lille" hjem inde i paladset.

Men den mest berømte indbygger i Kensington Palace var Queen Victoria. Det var her, hun boede, før han blev dronning. Udstillingen Victoria's Revealed giver os et glimt af hendes lange liv, fra barndommen til hendes ægteskab og enke.

Den indeholder skærmbilleder af personlige genstande, vist i de rum, hvor hun engang boede, ledsaget af de ord, hun skrev i sin personlige dagbog og bogstaver. Det var rørende for at læse, hvordan hun følte om hendes mand Albert, og se alle de legetøj, der tilhørte hendes børn.

Trods den overdådige indstilling var det ret en intim udstilling og højdepunktet for dagen for mig. State Rooms er meget imponerende, men det er det rolige hjemlige liv bag lukkede døre, som jeg finder mest interessante. Gør du det også?

I stedet var jeg lidt skuffet over Fashion Rules, en lille udstilling, der indeholder kjoler, der bæres af dronningen, hendes søster prinsesse Margaret og Diana, prinsesse af Wales. Kjolerne er helt forbløffende, og et besøg værd.

Dronningens er konservative men kongelige. Prinsesse Diana er meget stilfuldt. Men Margaret er det bedste. De er overraskende moderne og ser stadig fashionable i dag. Mit problem med udstillingen var den lille størrelse. Der var kun 15 eller så kjoler.

Min flatmate blev genoplevet. Han er ikke rigtig ind i mode. Men jeg ville have elsket at se mere. Disse kvinder havde og har stadig store garderobeskabe, men vi får kun det mindste og korteste indblik i dem. * Suk *

Kensington Place er et besøg værd. Eller to. Eller tre. Haverne er gratis hele året rundt, men hvis du ønsker at kigge inde, gå om vinteren. Fra november til februar koster billetter £ 16,50. Om sommeren skal du betale et pund mere. Og køb din billet online. Det sparer dig £ 1,10.

Har du nogensinde været i Kensington Palace?

Hvad jeg læser nu

365 Grunde til at være stolt over at være Londoner: Magiske øjeblikke i Londons historie af Richard Happer Titlen siger det hele virkelig, så jeg vil holde det kort og sødt. Bogen indeholder 365 historiske begivenheder og mennesker, der lavede London specielt. En for hver dag på året. Hver post er kort (kun få linjer), men kortfattet, lige-til-punkt og sjovt. Dette er ikke en bog for akademikere (i hvert fald ikke for de akademikere uden en sans for humor). Det er rettet mod den afslappede læser, der ønsker at vide mere om den britiske hovedstad på en sjov måde, der ikke sætter hende i seng efter et par minutter. Hvis du elsker London og dets historie, skal du hente en kopi på Amazon.

Links

Skønheden blogging ennui: skønhed træthed og mangel på kræsne kritik - Mine kvinder ting

Strobing gjort nemt - Makeup And Beauty Blog

Afsløret! 10 (andre) skønne anvendelser af micellært vand - Beautifille

3 smarte hestehale tutorials til at løfte dit daglige hår spil - Hair Romance

Lad os stoppe foregive internettet er ikke "rigtigt" liv - Forever Amber

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære