loader
bg-category
Eksperter afslører 11 enkle tips til at få en naturligt strålende kompleksion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vedligeholdelse af din hud er ikke den eneste måde at få en naturlig glød på. Hvad du lægger på dit hår og krop, og den makeup du bruger, kan også få indflydelse. Her er 11 ekspert tips til at opnå en lys-fra-inden-stråling-du vil blive overrasket over, hvor nemt de er.

Brug olier til din fordel.Opløftning af dit humør og foryngelse af din hud er almindelige fordele ved æteriske olier, men de kan også bruges på hår til at levere reparations- og udjævningsegenskaber, der gør tråde virkelig skinne.

1. "Jeg elsker at bruge rosenhips og sesamolier til at bekæmpe flyveflyvninger og glat frizz", siger berømthed frisør Jillian Halouska. "Kamille er en god olie til beroligende en irriteret eller kløende hovedbund, og rosmarin kan hjælpe med at bekæmpe olier, der får håret til at se fedtet ud."

2. Ifølge Halouska kan du også tilføje æteriske olier i din shampoo eller balsam for at forbedre deres virkninger. "Jeg tilføjer endda lavendel i min kokosolie og bruger den som en natlig maske for ikke blot at vågne op med silkeagtig hår, men også fremme fredelig søvn så godt. "

Omsmykke en fyldig pande.Fuld pander med den rigtige form og Definition kan ramme dit ansigt og give det et mere ungdommeligt udseende.

3. Sania Vucetaj, ejer af Sania's Brow Bar i New York City, siger naturligt udseende browsere er en tendens, der er her for at blive. "Mindre er mere, så sænk dit forstørrelsespejl, lad dine pande vokse ud og kun pusse dem en gang om få uger."

4. Hvis dine pande er ujævn, kan en blyant hjælpe dig med at udfylde sparsomme pletter. Vucetaj anbefaler at bruge fjederbelysning, så du ikke får den trukket effekt. "En blyant giver dig mulighed for præcist at skitsere dine browsere - se efter en med en spoolie i den modsatte ende, så du kan blande og blødgøre dem også."

5. For pander, der har god form, men skal mørkes eller fortykkes, kan et pandepulver efterligne det bløde udseende af naturlige pander.

Du kan også lide: Her er det præcis, hvordan du former dine browsere i de 4 smukkeste stilarter

Hold hudens overflade glat.Vi bliver bedt om at exfoliere huden på vores ansigter regelmæssigt for at hjælpe med at minimere tegn på aldring, men vi kan heller ikke glemme huden på vores kroppe.

6. "Jeg tror, ​​du burde faktisk exfoliere din krop mere end dit ansigt," siger berømthed estetiker Nerida Joy. "Det øger blodcirkulationen og bringer ilt til blodet, hvilket giver en naturlig afgiftningsvirkning i kroppen." Derfor er huden jævnere og yngre udseende.

7. Efter eksfoliering skal du sørge for at følge med en fugtighedscreme for at genopfylde din hud. "Hvis din hud er olieagtig eller acne-tilbøjelig, spring over dette trin eller brug kun lette, ikke-komedogene produkter, så de ikke tilstopper dine porer," tilføjer Joy.

8. Joy siger, at den nemmeste måde at exfoliere på er med en kropscrub. "I de koldere måneder skal du bruge tyngre, cremerfarvede skrubber med mandelolie eller hvedekimolie for virkelig at fodre tør hud. Når det er varmere og der er mere luftfugtighed, er en saltbaseret skrubbe, som er mere intensiv og mindre hydratiserende, et godt valg. "

Prøv et naturligt hudfarvende produkt.Ikke alle former for misfarvning kræver receptpligtige ingredienser til behandling. Naturlige skin lighteners er også meget effektive.

9. New Orleans-æstetikeren Mandy Epley siger, at naturlige hudblegemidler - citrusekstrakter, lakridsekstrakt og mandelsyre er populære - er sundere muligheder, fordi de også absorberer skadelige UV-stråler fra solen.

10. En nøgle ingrediens eksperter anbefaler ofte at lette huden er kojic syre. "Det er et hvidt krystallinsk pulver afledt af en svamp i Asien og har længe været anvendt i Japan som et naturligt alternativ til hydroquinon for at reducere misfarvning af huden," forklarer Epley. "Det virker ved at hæmme proteinet, der er ansvarlig for at producere melanin, hvilket forårsager stædige mørke pletter."

11. Du kan også hjælpe med at lette din hud udefra med mad og drikke. "Let tilgængelige frugtsaft, som appelsin, grapefrugt, æble og papaya, kan gøre underværker for din hud", tilføjer Epley.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære