loader
bg-category
Ariana Page Russells Body Art

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Skønhed er især hud dyb, hvis du er kunstner Ariana Page Russell. Hun har dermatografi, en tilstand, hvor let skrabe din hud forårsager rejst, røde linjer, hvor du har ridset. Det påvirker omkring 5 procent af befolkningen, men fru Russell er den eneste, der har vendt sin bløde, ruddy, følsomme hud til udførligt mønstreret høj kunst.

Læs mere

I hendes seneste show, "Blouse", som i øjeblikket hænger på Magnan Metz Gallery i New York City, skabte hun fotografier, videokunst og midlertidige tatoveringer ved hjælp af billeder af hendes rosa kropsdesign for at gøre en stærk og stolthed om at være behagelige inden for sin egen hud. Hun vender hendes krop ind i et lærred i sit studie i Brooklyn, og det er her, vi fangede op med den blonde hårede blå øjne, kunstige ambassadør for rødme.

1 Hvornår forstod du først, at du havde denne betingelse, derm ...

YB: Hvornår forstod du først, at du havde denne tilstand, dermatografi?

april: Jeg ved det ikke rigtig, måske lidt tid på gymnasiet eller college. Mange gange udvikler folk ikke det, før de er lidt ældre. Jeg tror også, jeg ikke indså, at jeg havde det, fordi for mig syntes det bare, at det var normalt, medmindre folk begyndte at være som "Whoa! Hvad sker der? Hvad skete der? "Og så blev jeg mere opmærksom på det.

2Hvad er mængden af ​​pres, du skal anvende for at få ...

YB: Hvad er mængden af ​​pres, du skal anvende for at få din hud til at puste?

april: Jeg bruger bare en strikkepind. Jeg kan bare gå sådan her. (Hun trækker et par linjer på armen.) Det er slet ikke meget pres. Det er alt, hvad jeg skal gøre. Læs mere

YB: Og det vil efterlade et mærke, huh. Er det øjeblikkeligt?

april: Det tager et par minutter, du får se det begynde at komme op. Hvad jeg bruger er dette (Hun trækker ud tyndt karton med sejlformer udskåret). Og jeg gik lige og spores det. Se, jeg kan ikke se, hvad jeg laver, fordi se, at jeg bare gjorde det (Hun peger på de linjer, hun lavede på sine arme. De er stadig ikke synlige.) og jeg kan ikke se det, fordi det tager som fem minutter at dukke op. Så jeg kan ikke fortælle, hvor jeg har tegnet. Hvis jeg har brug for et bestemt mønster, skal jeg lave en skabelon eller stencil. Jeg har lige lavet en video på Vimeo. Jeg lavede en mindre skabelon [af sejldesignet] og sped op videoen, så du kunne se mønsteret gå op og ned [på min hud]. Så du kan se det ske.

QUIZ: Hvor sundt er din hud?

Hvor lang tid varer indtrykene normalt?

YB: Hvor længe varer indtrykene normalt?

april: Ligesom en halv time eller deromkring. Jeg har gjort ting i fortiden med mit bryst og hals, ligesom omslaget på [min bog] "Dressing", og der var et aftryk af disse tatoveringer på min hud i dagevis fra bare skrælningen [fra tatoveringerne].

Læs mere

Det er anderledes end tegningerne. Men det var lidt sjovt at se figurernes udformninger. Se, du kan se dem begynde at komme op! (Hun peger på sin arm, hvor hun trak linjerne.)

4Har du altid brugt din krop som lærred?

YB: Har du altid brugt din krop som et lærred?

april: Lige siden 2004. Jeg var på college i Seattle på det tidspunkt, det var da det startede. Jeg lekte rundt, bare skyder ting rundt om i huset. Jeg havde shorts på, og jeg dræbte på benet. Jeg havde mit kamera ud og jeg begyndte at fotografere mit ben.

Læs mere

Og jeg fik udskrifterne, og jeg havde dem i mit studie, og folk reagerede virkelig på det. Jeg troede, at denne [tilstand] er så underlig, at ingen bryder sig om at se det, men så begyndte jeg at gøre det i min MFA-afhandling, og så havde jeg andre shows.

5Hvis du har lyst til, at der er en online dermatographia commu ...

YB: Føler du, at der er et online dermatographia-samfund, der danner omkring dig, der ikke var der før?

april: Ja helt sikkert. Svaret på "20/20" stykket med JuJu Chang var rigtig godt, og der er sider og sider med kommentarer på ABCs nyhedsside, folk der reagerede på det. Nogle mennesker tror, ​​at det er groft og underligt og freaky.

Læs mere

Faktisk kommenterede nogen på en Huffington Post-artikel om mig og sagde: "Min søn har dette, men han er en webdesigner, han havde ikke behov for at fotografere det ..."

6Hvad er den typiske mandlige reaktion på dit arbejde?

YB: Hvad er den typiske mandlige reaktion på dit arbejde?

april: Jeg ved ikke, hvor ærlige mennesker handler om det. Jeg tror folk finder det underligt, begge køn, men også slags sexet på samme tid, fordi det er anderledes. Nogle mennesker i subkulturen af ​​kropskunst og tatovering er ind i det, fordi det ligner skarvning.

Læs mere

Men også "Dressing" -serien fra min bog, er noget af det lidt sexieret, og jeg tror bare fordi det er som, "Der er en kvindes krop!" Jeg havde faktisk en slags, hvis denne stalker ting var sket. Det er overstået. Det er dumt. Men denne fyr var som: "Åh min gud, du har den bedste krop jeg nogensinde har set!" Og det var som, du ved ikke engang. Fotografier lyver, du ved det! Det hedder Photoshop.

7Hva gjorde, at du vil gøre selvportrætter?

YB: Hvad fik dig til at gøre selvportrætter?

april: Det er noget, der får mig til at føle sig sårbar, men det er også en måde at møde mine egne fejl og blive mere og mere komfortabel med min egen krop og min egen hud. Jeg har været flov over min hud i fortiden. Jeg gør stadig [blive generet nogle gange]. Hvis jeg griner meget, eller hvis jeg bliver flov, bliver mit ansigt helt rødt. Gør det dig?

 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer