loader
bg-category
Den ene diætændring, der førte til Charlize Therons vægtforbedrede depression

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Charlize Theron er ikke fremmed for kroppstransformationer - den Oscar-vindende skuespillerinde ændrede helt sit udseende for 2003's Uhyre. Ved at have protetiske tænder og få 40 pund gik skuespilleren fra den smukke Hollywood-genamen til et slidt, uattraktivt seriemorder. Nu, 15 år senere, siger den 41-årige skuespillerinde og producenten at omdanne sin krop til en rolle, ikke var så let denne gang. I et interview med Bred vifte, stjernen bliver reel om udfordringerne ved at lægge vægt på en film (den kommende Tully) og hvordan det ikke var så nemt som i 20'erne for at komme tilbage i form.

Til hendes nye actionfilm Atomic Blonde, skuespillerinde gennemgik en intens træningsplan for at skildre en frygtelig, hård-som-negle international spion. Skiftende gear helt til Tully, Theron fik 35 pund til realistisk at skildre mor til tre børn. Stjernen siger, at store ændringer i hendes diæt, herunder en stigning i sukkerindtag, sammen med en kamp for at tabe sig, satte hende i en stor panik og førte til en kamp med depression.

Du kan også lide: Disse er de rigtige portioner at spise, hvis du forsøger at tabe sig

"Det var brutalt i enhver forstand," siger Theron. "Denne gang følte jeg det virkelig i mit helbred. Sukkeret satte mig i massiv depression. Jeg var syg. Jeg kunne ikke tabe vægten. Jeg ringede til min læge og sagde: 'Jeg tror jeg dør!' Og han er ligesom 'Nej, du er 41. Rolle ned.' "

Under træning til Atomic Blonde, skuespilleren lidt mere fysiske tilbageslag. Udover at vride hendes knæ og blåse sine ribben, rev hun også to tænder fra at kæbe hendes kæbe hårdt under kampene. "Det skete den første måned af træning," siger Theron. "Jeg havde alvorlige tandpine, som jeg aldrig havde i hele mit liv." Først troede hun, at smerten var fra et hulrum, men lige inden filmingen startede sin tandlæge anbefalet, at hun havde akut tandkirurgi.

Selvom det var smertefuldt, lod actionstjernen ikke de fysiske tilbageslag holde hende tilbage fra sparkerammen på set. "At skulle skære en af ​​tænderne ud og rodkanalerne," siger Theron. "Det var hårdt. Du vil være i din bedste kampform, og det er svært. Jeg havde fjernelsen, og jeg var nødt til at lægge et donorben derinde for at helbrede, indtil jeg kom tilbage, og så havde jeg en anden operation for at lægge en metalskrue derinde. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære