loader
bg-category
Ser ud: Lavish Fantasy

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det har været et stykke tid siden jeg sendte en FOTD, er det ikke? Det er jeg ked af. Jeg har været så travlt i det seneste, at jeg næppe havde tid til at skabe enkle udseende, endsige tage billeder af dem. Jeg tog også disse billeder i gang (som du kan se fra deres dårlige kvalitet 😳), hvorfor der ikke er nogen visuel tutorial i denne uge, men kun skriftlige instruktioner.

Jeg ønskede at gøre noget farverigt med pigmenter, da jeg ikke har brugt dem i aldre. Men jeg ønskede også, at udseendet skulle være blød nok til at blive båret om dagen. Så her er hvad jeg kom med. Jeg håber du kan lide det.

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup I-Guddommelig Au Naturel Øjenskygge Palette - BFTE Mineral Eyeshadow i overdådig - Shiro Kosmetik Løst Øjenskygge i Bulbasaur - Fyrinnae Arcane Magic Øjenskygge i mørk fantasi - Barry M Blænde støv i # 65 Grøn iriserende - Pupa True Eyes Eyeliner - Pupa Vamp! Mascara i brun - Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat i Beige Rosé - Bobbi Brown Creamy Concealer - Mememe Blush Me In Pink - Revlon Super Lustrous Læbestift i Primrose

ØJNE 1. Påfør en øjenskygge base over dine låg. Jeg brugte Too Faced Shadow Forsikring, men en stickier base end det ville fungere endnu bedre. Jeg ønskede, at udseendet skulle være blødt, men hvis du gerne vil have farverne rigtig pop, kan du folie dem. 2. Påfør en mat hvid skygge (jeg brugte Nougat i slanke Makeup Au Naturel Eyeshadow Palette) på låget. 3. Klap en lime grøn skygge (jeg brugte skønhed fra jordens mineralske øjenskygge i overdådig) ​​på de midterste og ydre dele af låget. Blend hvor den mødes med den hvide. Derefter anbringes det med en blyantpensel på den indvendige del af den nederste lashline. 4 Sæt en glitrende græsagtig grøn skygge (jeg brugte Shiro Cosmetics Loose Eyeshadow i Bulbasaur) på creasen. 5. Med en blyantpensel forstærker du den ydre V med en skimrende græsgrøn med en kuglebase (jeg brugte Fyrinnae Arcane Magic i Dark Fantasy). Påfør derefter en lille smule på den yderste del af den nederste lashline og bland den, hvor den møder med Lavish. 6. Fremhæv browbonen med en ren hvid skygge infunderet med grønne shimmers (jeg brugte Barry M Dazzle Dust i # 65 Green Iridescent). 7. Linj din øvre lashline med en sort blyantforing (jeg brugte Pupa True Eyes Eyeliner). 8. Påfør mascara. Jeg brugte Pupa Vamp! Mascara i Brun fordi jeg ønskede et blødt udseende, men hvis du vil have en mere intens effekt, kan du bruge sort.

FACE & LIPS 1. Anvend fundament og dab på concealer hvor det er nødvendigt. 2. Sæt en glitrende og kølig Barbie pink blush skygge (jeg brugte Mememe Blush Me in Pink) på æblerne i dine kinder. 3. Påfør din kæber med en koldt-tonet lyserød læbestift-skygge med lilla undertoner (jeg brugte Revlon Super Lustrous Lipstick i Primrose) på dine læber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer