loader
bg-category
Sådan appliceres falsk tan på dit ansigt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg elsker nu min dejlige hvide hud, men det var ikke altid sådan her. Der var tidspunkter, hvor jeg ville have elsket en dejlig solbrændt solbrun hele året rundt. Nogle af jer kan stadig gøre det. Den sikreste måde at opnå det på er at bruge en selvdanner.

Men at anvende det på ansigtet kan være ret skræmmende. Hvis du laver nogle fejl, og ender med et stribet eller plettet ansigt, vil alle mærke! Så her er et par tips til en jævn, strejffri applikation:

1. Exfoliate Start med at exfoliere dit ansigt med en skræl eller en skrubbe. Dette fjerner alle de døde celler, som akkumuleres på toppen af ​​din hud, hvilket giver en jævn og glat overflade, der gør det muligt for den falske solbrændte at fortsætte uden at se patchy.

2. Let fugtiggør For at undgå striber skal du anvende en let oliefri fugtighedscreme på de tørre områder af dit ansigt.

3. Vælg den rigtige skygge Vælg en skygge, der er lidt lettere end resten af ​​din krop. Huden på din krop er lidt anderledes end den på dit ansigt, så hvis du anvender den nøjagtige skygge overalt, vil du bare se falsk og unaturlig.

4. Anvend nu! Med rene hænder skal du anvende en lille mængde selvudsmykning på hagen, æblerne på dine kinder, din pande og næsespidsen. Bland derefter udad (men undgå øjenområdet). Sørg for, at alt er blandet jævnt. For at opnå de bedste resultater skal du bruge en gradvis selvdanner.

5. Vask dine hænder Efter påføring vaskes dine hænder straks for at forhindre dem i at blive for mørke og garvede.

Har du flere tips til, hvordan du anvender falsk solbrændt på dit ansigt?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære