loader
bg-category
18 produkter til Zit-Free Skin

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At holde klare hud hele sommeren kan være en udfordring, især når temps begynder at virkelig vride sig op. Uanset om du har en acne-udsat hud eller bare oplever den lejlighedsvis sved-inducerede breakout, vil disse produkter hjælpe med at rydde tingene op ASAP og forhindre flere uønskede zits fra at poppe op igen.

MERE: Sådan Stay Pimple-Free i sommer

1AcneFree Body Clearing Acne Spray, $ 11

"Sprayer er en god mulighed, når du behandler store overflader, hårbærende områder eller svære at nå frem til ryggen," siger Joshua Zeichner, MD, direktør for kosmetisk og klinisk forskning på Mount Sinai Medical Center's afdeling for dermatologi . AcneFree har et kontinuerligt sprøjtehoved, der kombinerer alfa- og beta-hydroxylsyrer til behandling og forebyggelse af acne, samt aloe at berolige breakouts.

2Aczone (dapsone) Gel, 5%, efter recept

For stædig acne, der ikke har ryddet med andre muligheder, spørg din hudlæge om en antiinflammatorisk ligesom receptpligtig Aczone. "Denne klasse af aktuel behandling er ikke et antibiotikum, men retter sig mod hævelse af huden, der er den underliggende årsag til en tilstand som acne," forklarer Doris Day, M.D., klinisk lektor i dermatologi ved New York University Langone Medical Center. "Det vigtigste er at konsekvent bruge det hver dag til at behandle og forebygge breakouts effektivt," tilføjer hun.

3Clear Clinic Laboratories forsvandt, $ 35

Dagene med at dotere dine zits med pink lotion og gemme sig, indtil du er i klar er over. Forsvundet er en helt klar pletbehandling udviklet af New York dermatologen Eric Schweiger, der bruger menthol, glykolsyre og salicylsyrer til at samle bumser til indsendelse. Du kan endda kaste det i din pung til at dab på løbet af dagen over makeup.

4Estée Lauder Clear Difference Avanceret Blemish Serum, $ ...

Denne trekantede fremgangsmåde kombinerer salicylsyre for at rydde porer, en høj koncentration af glucosamin til eksfoliering og et naturligt marine ekstrakt kaldet Laminaria saccharina til at kontrollere overskydende olieproduktion. En beroligende blanding af alger, saccharose og koffein hjælper med at reducere rødme omkring blemishes. Vælg mellem et all-over serum, pletbehandling, BB creme, der giver dækning og SPF-beskyttelse, eller brug dem alle sammen til et fuldstyrke system.

5Aubrey Clarifying Therapy Clear Skin Complex, $ 10

For at behandle acne den naturlige måde, kommer Aubrey 2 procent salicylsyre fra pilbarkekstrakt i en hudbalancerende gel, som dybt renser porerne indefra. Pletbehandlingen indeholder også heksehasel, citronskal, glycerin og havtornolje, der dispenserer gennem en pen-applikator, så du nemt kan behandle pletter hele dagen uden at tørre huden ud.

6Arm & Hammer Baking Soda 1 lb. boks eller shaker, $ 1 og ...

Tro det eller ej, en billig ingrediens i dit køkkenskab kan hjælpe med at holde dig klar også. Bagepulver på en sikker og effektiv måde exfolierer huden for omkring et bukke! "Kombiner bagepulver med honning til at lave en pasta til normal hud, med kokosolie til tør hud eller med aloe til følsom hud, der har brug for rødme beroligende", instruerer Dr. Day. Massage på ansigtet et par gange om ugen, og skyll med vand.

7Clearasil Daily Clear Refreshing Superfruit Toner, $ 7

Acne tonere er berygtede for at stikke hud, men Clearasils nye superfruit version bruger blid 1 procent salicylsyre og beroligende vitamin B3 til at opfriske din hud uden over tørring. Sug en bomuldskugle med tranebær- og hindbær-beriget formel, og tør over dit ansigt, hals og andre områder, der er tilbøjelige til at bryde ud. Det fordobles som en god genopfriskning efter en svedelig træning.

8Cetaphil Gentle Skin Cleansing Cloths (sæt på 25), $ 8

Med en formel, der er baseret på brandets bedst sælgende bløde rengøringsmiddel, rydder disse super-bløde og duftfrie wipes huden uden at fjerne naturlige beskyttelsesolier - en proces, som konstant rensning ellers kan udløse, hvilket faktisk får kroppen til at overkompensere med mere olieproduktion. Brug på ansigt og krop til at tørre af sveden og føle sig ren, samtidig med at huden bliver hydreret og pH-afbalanceret.

9La Roche-Posay Effaclar Dermatologisk System, $ 30

Tag de store kanoner med dette nye kit af La Roche-Posay, der er formuleret til at begynde at vise forbedring i acne inden for tre dage. Det målretter P. acnes bakterier for at forbedre tre hovedårsager til acne: overskydende talg, inflammation og hyperkeratinisering, der får hudceller til at tilstoppe porer. På under $ 30 for alle tre produkter, er det en af ​​de bedste tilbud derude.

10Beauty Rx af Dr. Schultz Progressive Peel, $ 70

Voksne acne lider, der er gode nyheder: Du kan behandle acne og afværge tegn på aldring med en glycolsyreprotokol som denne skabt af New York dermatologen Neal Schultz. Seks ugers system starter med en 8 procent lotion for at hoppe igennem programmet og derefter gå videre til 10 procent styrke flydende produkt efter et par uger. "Endelig, graduering til 15 procent styrke creme giver maksimal acne behandling og forebyggelse," siger Dr. Shultz. Vi værdsætter mest, at diætet er omhyggeligt pH-justeret, hvilket betyder, at du ikke vil føle en forbrænding.

11Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, $ 50

En grundig daglig rensning kan hjælpe med at forhindre acne forårsaget af sved og snavsopbygning. Prøv en rensebørste som Mary Kays nye to-trins strømversion, der masserer huden, da det fjerner alle spor af snavs. Eventuelle behandlingsprodukter, du anvender lige efter, vil absorbere dybere og arbejde mere effektivt også.Den boxed sæt leveres med to børster, der er godt i omkring tre måneder hver, når de bruges dagligt, og genfyldninger er $ 15 pr.

12Lush Dark Angels Cleanser, $ 13- $ 32

Trækul er ikke kun til sommergrillning - det exfoliates og absorberer overskydende olier i akne-udsatte hudtyper også! Lush kombinerer trækul med sort sukker og en rhassoul mudderbase til dyb rensning og forhindrer udbrud fra at danne, samtidig med at trøstende stresset hud med koldpresset organisk avocadoolie og vitaminer. Brug velveteen rengøringsmiddel på dit ansigt eller krop til en klar matte finish.

13Phytomer Acnipur Blemish Solution Fluid, $ 59

Olieformede hudtyper vil drage fordel af det naturlige marinsukker i Phytomer's blemish-opløsningsvæske, der suger op i sebum og hjælper med at hæmme den inflammatoriske proces, der afviser acne. Et rensende kompleks hjælper med at sprede bakterier på hudens overflade, såvel som indersiden af ​​tilstoppede hårsækkene kendt som comedoner. Den lette, duftfri formel efterlader huden mat og føles frisk og ren.

14VMV Hypoallergenics Id Sweat Acne og Overall Antibacte ...

Hvis du hele tiden bryder ud i de samme steder, hvor du sveder, prøv denne antibakterielle gel, der bekæmper svampen, der forårsager svedacne. Kølende monolaurin desinficerer huden og regulerer temperaturen for at forhindre overvældning samtidig med at man kontrollerer gærproduktionen. Du skal blot anvende gelen på svedfugleområder, inden du går ud og genbruger efter behov hele dagen.

Dette produkt er tilgængelig på vores shoppingside, BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

15Benefit Big Easy Multi-Balancing Complexion Perfector, ...

Filosofi Supernatural Airbrushed Canvas Broad Spectrum SPF 15, $ 38

Oplys din makeupbelastning med smarte muligheder, der giver vægtløs dækning. Fordelens BB-creme er oliefri og smelter lige ind i huden for at hjælpe med at balancere fugt under udjævning og aften-tone. Hvis du foretrækker følelsen af ​​pulver om sommeren, infiltrerer filosofiens Supernatural talkfrit mineralfundament med SPF-beskyttelse i ren, helt naturlig udseende.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer