loader
bg-category
Produktanmeldelse: Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Boss Nuit Pour Femme Mærke: Hugo Boss Størrelse: 30ml Pris: €39,95

Hvad jeg kunne lide: - Hvis du kan lide blomsteragtige duftstoffer med en frugtagtig touch, er det til dig - Let dagtimme, forbliver tæt på huden - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Åbning lugt lidt syntetisk og billig - Generisk, for simpel og unremarkable - Dårlig opretholdelse

Inspireret af "Elegance af små sorte kjoler og tillid, som det giver til kvinder", hævder Boss Nuit Pour Femme at være det perfekte tilbehør til at fuldføre udseendet før en aften ude. Dette indtryk understreges yderligere af den mørke høje flaske, der skaber forventninger om en sexet og mystisk duft at bære på en særlig aften.

Men ved første spritz er det klart, at dette ikke er noget duft i natperioden. Generisk og let, det er en af ​​de behagelige nok dufte, der kunne bæres på arbejde eller skole uden at fornærme nogen. Kvinden, der bærer den, kan gøre en lille sort kjole til et vigtigt møde på kontoret, men i fritiden foretrækker hun at klæde sig komfortabelt i cashmere trøjer, bomuldst-shirts og jeans.

Så, hvad lugter duften? Boss Nuit Pour Femme er bare en anden blomstret woody duft med en lidt frugtagtig åbning. Fersken skal være nøjagtig. Du fanger kun en whiff af det som det kæmper for at dukke op fra det syntetiske hav af aldehyder, der forsøger at drukne det. Snart forsvinder aftalen, erstattet af en uklar hvide blomsterbukul, der skal omfatte jasmin og violet.

Normalt vil denne kombination skabe en kold, pulveragtig og cremet koge, men ikke her. Ikke alene er jasmin og violet så tæt sammenflettet, at det er svært at skelne dem, men deres fagforeninger skaber en aftale, der er meget lys, luftig og en touch soapy.

Og drydown? En blanding af sandeltræ og mos, der er lidt sensuel men mangler dybde og rigdom. Basen af ​​en duft er som regel den mest kraftfulde og langvarige scene, men selv denne sidste aftale er her meget lys og unremarkable.

Men der er værre. Boss Nuit Pour Femme er måske ikke mindeværdig, men det er behageligt nok til dagtimerne. Så længe du er villig til at genbruge det ofte. Det varer kun 5 timer på mig, og forbliver så tæt på huden efter et par, at du virkelig skal strække din egen næse for at lugte den. Jeg tror, ​​at damer, der er i moderne designer dufte, vil elske det, men for mig var det en enorm skuffelse.

Tilgængelig på: debenhams og douglas

Resumé Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme er en generisk og unremarkable men behagelig blomstret woody duft med en lille frugtagtig touch i åbningsnotaterne. Meget lys, det forbliver tæt på huden, men skal genanvendes ofte.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer