loader
bg-category
Undersøgelse afslører verdens top 5 plastikkirurgiske hotspots

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nye data offentliggjort af International Society for Æstetiske Plastic Surgeons (iSAPS) endelig lader os udnytte oplysninger, vi har været døende at vide: hvilke områder af verden er de mest plastikkirurgi tung, og hvad de mennesker der anmoder om. Rapporten afslører hvilke lande der står på den globale plastikkirurgi leaderboard, og resultaterne er måske ikke det, du oprindeligt troede.

Ifølge undersøgelsen er de fem største lande, der står for næsten halvdelen af ​​alle identificerede plastikkirurgiske procedurer i verden, USA, Brasilien, Japan, Italien og Mexico.

USA kommer ind på nummer et for antallet af procedurer i alt (4,2 millioner), men når det beregnes efter per capita tal, svarer dette til 13 personer pr. Tusinde-betydeligt mindre end andre steder rundt om i verden, ifølge Business of Fashion.

Brasilien tegner sig for mere end 2,5 millioner af verdens plastikkirurgi procedurer sidste år alene, kun overgået af USA Når beregnet per indbygger, men både Brasilien og Colombia (rangeret som nummer 11) kommer ind på 12 personer promille, hvilket er meget høj, når befolkningen i begge lande tages i betragtning (mange borgere lever under fattigdomsgrænsen). Brasiliens mest populære anmodninger er centreret omkring kropsculpting, herunder forbedring af bryst-, mave- og skælområdet (et forudsigeligt valg til kystlandet).

Japan er ansvarlig for 1,1 millioner procedurer (øjenlågkirurgi, aka blepharoplasty, er landets mest almindelige kirurgiske procedure); Italien for lidt over 955.000; og Mexico for 923.000 (både Italien og Mexico tæller fedtsugning som deres øverste procedurvalg).

For at se hvilke andre lande der står højest, samt den fulde opdeling af procedurer, injicerbare stoffer og antal plastikkirurger i hver region, kan du se hele den offentliggjorte undersøgelse her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer