loader
bg-category
Produktanmeldelse: Garnier Fresh Essentials Eye Make-up Remover

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Frisk Essentials Eye Make-up Remover Mærke: Garnier Størrelse: 150ml Pris: €3,99

Fra Garniers hjemmeside: Det er velegnet til kontaktlinser og følsomme øjne. Det fjerner øjenmake-up, selv vandtæt, samtidig med at man overholder det delikate øjenkonturområde.

Hvad jeg kunne lide: - Formlen føles forfriskende på huden - efterlader ikke en fedtet rest - blid, irriterer ikke øjne - fjerner subtile og naturlige udseende nemt

Hvad jeg ikke kunne lide: - Fjerner ikke vandtætte eller langvarige produkter - Emballage er ikke særlig praktisk

Jeg elsker at anvende makeup, men det er sådan en opgave at tage det af i slutningen af ​​dagen! Så jeg leder altid efter en makeup remover, der gør jobbet så hurtigt, men så forsigtigt som muligt. Garnier Fresh Essentials Eye Make-up Remover, som har en delikat formel, der lover at fjerne selv vandtæt makeup, virker bare, hvad jeg har brug for. Men leverer det?

Desværre nej. Den vandbaserede formel føles meget forfriskende på huden og efterlader ikke en fedtet rest bagved, men det tager kun let ud af en subtil dagtimerne. Øjenskygge og ikke-vandtætte øjenliner fjernes hurtigt, men når man løser almindelig mascara begynder det at kæmpe.

Jeg har ikke prøvet det med vandtætte mascaras endnu, som jeg ved det bare vil ikke tage dem af uden at trække og trække. En stor slæbning og en masse produkt er allerede nødvendige for at fjerne stærke, røgfyldte øjne. Med vandtætte og langvarige produkter kan det bare ikke klare.

På plus side er makeup-fjerneren imidlertid meget blid og irriterer ikke dine øjne eller blurser din vision. Det er således velegnet til kontaktlinser eller personer med meget følsomme øjne, der kan lide et simpelt og naturligt udseende. Så delikat som formlen er, kan du stadig opleve irritation, hvis du har brug for at trække for at prøve at fjerne hvad det ikke kan.

Endelig en note på emballagen. Jeg kan godt lide den enkle og elegante grønne flaske, der understreger formlenes friskhed. Desværre er åbningen ganske stor, hvilket gør det svært at kontrollere mængden af ​​produkt, der kommer ud af det. Det er et almindeligt problem med emballagen af ​​de fleste Garnier-produkter, og en, jeg ønsker, at de snart skulle adressere.

Ingredienser: Vand, PEG-7-capryl / capriske glycerider, poloxamer 184, poloxamer 124, PEG-6-capryl / caprinsglycerider, polysorbat 80, benzylsalycilat, dinatrium EDTA, Linalool, methylparaben, polyaminopropyl Biguanid, æblefrugtvand, tetranatrium EDTA, druefrugtvand , Duft

Tilgængelig på: støvler og tesco

Resumé Garnier Fresh Essentials Eye Make-up Remover er en forfriskende og delikat sminkefjerner, der let fjerner subtile og delikate øjenmakeuplook uden at irritere øjnene. Det kan dog ikke klare vandfaste og langvarige produkter.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer