loader
bg-category
Plastikkirurger advarer om, at denne populære kosmetiske procedure kan forårsage blindhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er en stadigt voksende efterspørgsel efter fyldstoffer. Faktisk er injicerbare stoffer blevet så almindelige, at de virker simple og harmløse. Men mens læger er enige om, at injicerbare stoffer er relativt sikre, er der en skræmmende bivirkning, som mange mennesker ikke er opmærksomme på.

Videnskabeligt er det ingen nye oplysninger, at injicerbare stoffer kan forårsage permanent blindhed. Men en nylig offentliggjort undersøgelse fra Sydkorea fremhæver og undersøger sværhedsgraden af ​​denne side påvirker.

Du kan også lide: Denne kvinde havde lamfedt indsprøjtet i hendes Butt, og nu betaler hun prisen

Undersøgelsen involverede i alt ni patienter mellem 25 og 45 år, alle kvinder, som hver blev injiceret med hyaluronsyre og led permanent synstab. Siden 2015 har der været mere end 100 internationale tilfælde af, at folk går blinde efter at have fået fyldstoffer.

Dette bad præsidenten for Australian Society of Plastic Surgeons, Dr. Mark Ashton, at tale og advare folk. "Vi vil bare forklare for patienter, at der ikke er en trivial øvelse med fyldstoffer," fortæller han en australsk avis. "Det bærer betydelige komplikationer."

Du kan også lide: Courtney Cox Gets Candid

Han forklarer endvidere, at det ikke bare sker, når du også får fyldstoffer omkring øjnene. Stærkt krævede læbeinjektioner kan også forårsage blindhed. "Hvis du får utilsigtet injektion af fyldstof i nogen del af ansigtsarterien, kan det rejse langs arterien hele vejen op til hjørnet af øjet, og så går det ind i nethinden," forklarede han.

Vi talte med New York dermatolog, Neil Sadick, MD, om sandsynligheden for disse bivirkninger. "Det er meget ualmindeligt og yderst sjældent, men der har været rapporter om, at dette sker med fyldstoffer." Han forklarer og fortsætter med at sige, at den bedste måde at undgå det på er at forstå ansigtets anatomi og hvilke områder der skal undgås.

Selvom blindhed fra fyldstoffer er usandsynligt, er det vigtigt at vide, at denne trendy kosmetiske behandling ikke nødvendigvis er så ubekymret og let som berømtheder gør det til at være. For at undgå at dette sker for dig, skal du sørge for kun at gå til bordcertificerede dermatologer og plastikkirurger, når du bestiller din aftale.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer