loader
bg-category
QVC erhverver HSN-Dette er hvad det kunne betyde for skønhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sidste uge kunne have været en af ​​sommerens største feriestrækninger, men det var som normalt på QVC.

Som den Wall Street Journal rapporteret, køber QVC rivaliserende Home Shopping Network (HSN) for mere end 2 mia. dollars. (QVC allerede 38 procent af HSN-aktierne.) Fusionen vil resultere i et nyt selskab, QVC Group (som også omfatter Zulily) med kilder, der siger, at de to vil fortsætte med at fungere som "særskilte mærker" og bevare deres "unikke identiteter, kulturer og kunde følger. "

Du kan også lide: Du vil aldrig gætte hvem der køber Elizabeth Arden

Tallene ligger ikke for populariteten af ​​husstandens navne: Ifølge Washington Post, "de to virksomheder tæller 23 millioner kunder - selvom der kan være nogle overlapnings- og 2 milliarder besøg på hjemmesiden, og de kombinerer 320 millioner pakker afsendt årligt."

Og som for de alle vigtige skønhedstal? Som QVC delte med os, går fusionen til fusion kun til at "udvide mangfoldigheden af ​​mærke- og produktudbud" og "styrke brandporteføljer."

I øjeblikket HSN peger 23 procent af sin virksomhed som falder under skønhed og sundhed kategori, med omfatter navne som Prai, Lancôme, Alvorlig hudpleje og IMAN i denne sektor. QVC tæller 17 procent, med filosofi, IT Cosmetics, Perricone MD og Peter Thomas Roth udgør blandingen. (HSN har 664 produkter i luften hver uge sammenlignet med QVC's 770.)

"Vi er begejstrede for at byde HSNi-teamet velkommen til vores firma. HSNi grundlagde branchen for fyrre år siden og hjalp det med at vokse med spændende initiativer som Shop By Remote og medieintegrationer med førende indholdsproducenter. Ved at skabe lederen i opdagelsesbaseret shopping, Vi vil forbedre kundeoplevelsen, fremskynde innovation, udnytte vores ressourcer og talenter til yderligere at styrke vores mærker og omfordele besparelser til innovation og vækst ", sagde Mike George, QVCs præsident og administrerende direktør i en erklæring. "Som den fremtrædende globale forhandler af videohandel og Nord-Amerikas tredje største mobil- og e-handelsforhandler, vil det kombinerede selskab være godt positioneret til at hjælpe med at forme den næste generation af detailhandel."

Et indlæg delt af QVC (@qvc) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer