loader
bg-category
Den Coconut Oil Trick, der vil spare din hovedbund

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommer kan være sæsonen for sportsbølgende bølger og tilbagetrukne fletninger, men det er også tidspunktet for året, hvor din hovedbund tager et slag.

"Sol eksponering er en af ​​de store årsager bag en tør hovedbund," siger Tiffanie Richards, farvelist på Nunzio Saviano Salon i New York og tilføjer, at faktorer som at bruge for tørring af en shampoo, ikke at give dit hår tilstrækkelig fugtighed (dvs. en stor fortaler for at bruge balsam i din hovedbund!), tør shampoo, vandets pH og ændringerne i sæsonen kan alle bidrage til den frygtede tørhed, kløe og flakiness.

Hendes nemme at-home-trick: Kokosolie.

Du kan også lide: Jeg forsøgte 6 mærkelige kokosoliehacker - og her er den virkelige aftale

"Jeg bruger det personligt og anbefaler det til hår og hovedbund. Mange af mine klienter er kommet ind og understreger bekymring for en tør hovedbund, og mens en tør hovedbund har mange årsager, vil kokosolie sandsynligvis være et hurtigt middel for alle ."

Hendes forslag til brug er simpelt: "Sprøjt en dime til kvartstørrelsen - afhængigt af hvor tyk og lang dit hår er - og masser det overalt. Personligt kan jeg starte i min ende og arbejde mig op til min hovedbund. olie godt ind i din hovedbund, kam gennem dit hår, binde dit hår i en top bolle og gå i seng. "

Richards siger også, at da kokosolie ikke er en tung olie, er det let at shampe ud af håret og efterlader det super blødt og stærkt. "Det absorberer lige ind i håret, og jeg har aldrig haft et problem med at sove i det eller overfører det til min pudebetræk / lak. Gnidning af dette i din hovedbund vil lindre enhver tørhed eller kløende fornemmelser, du måske i øjeblikket oplever. Jo mere du gør jo flere resultater vil du se. Jeg foreslår at gøre denne behandling mindst en gang om ugen om muligt eller to til tre gange om ugen, hvis du har en hård tør hovedbund. Når du vågner om morgenen, skal du bare shampoo og tilstand som sædvanligt."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer