loader
bg-category
Jeg har været luftbørstet på min hårfarve, og det har ændret mit liv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg var aldrig om bord med den store bølge af airbrush makeup der var overalt et par år tilbage. I teorien lød det fantastisk; i virkeligheden deponerede det bare store grundmærker på min badeværelses væg (ja det er noget) og forlod min hud udseende "mudret". Jeg havde en professionel makeup kunstner sprøjte mig en gang, og oplevelsen var ikke meget bedre. Mens mit fundament så godt ud i billeder, fortalte det virkelige liv en meget anderledes historie: Omkring 10 personer udtalte, at det så ud som om jeg var "iført meget sminke", og min hudtone var omkring fem nuancer mørkere end normalt med borderline ikke-så -substive hints af orange.

Hurtigt frem til nogle måneder siden, og jeg var i en pickle-only, havde det alt at gøre med mit hår og intet at gøre med min hud eller makeup. Backstory: Mine hurtigt voksende rødder har brug for en regelmæssig fire-ugers rotation af farve eller ellers har jeg næsten en hel tomme grå hårspirer. Men mellem mangel på tid, rejser og venter for længe til at planlægge en aftale, at gøre et hurtigt besøg i salonen var ikke på skemaet.

Ja, jeg har prøvet alle DIY, at-home versioner for at skjule det. Der er nogle fantastiske sprays, makeups og midlertidige farver derude, der fungerer som magi og virkelig gør et godt stykke arbejde ved at forlænge den tid mellem aftaler. Jeg bebrejder mig selv (både en mindre end kvalificeret ansøgningshånd og en dårlig hårrørende vane), at de bare ikke fungerer godt - i hvert fald ikke på en meget overbevisende måde eller for en hel dag - for mig.

Så kom Temptu og ringer. Jeg havde airbrush-anlægget i mange år, men på grund af alt ovenfor følte jeg mig aldrig sikker på, at jeg faktisk kunne bruge den uden at opleve en meget negativ situation. Mærket er kendt for sin airbrushed makeup; sidste år introducerede den genial Airpod Airbrush Root Touch-Up & Hair Color ($ 35), en hårfarvepatron, der er knyttet til det originale håndholdte værktøj.

Fuld offentliggørelse: Den nye pod sad også i mit skab i et par måneder, indtil den grå desperation endelig fik mig til at sprøjte, og min eneste beklagelse er, at jeg ikke startede før, fordi det er så, så simpelt. Det sværeste trin er at finde din farve (der er i øjeblikket 11 nuancer), så har du brug for den mindste spritz og en smule af en bevægelig håndledsbevægelse, der dækker de tråde, du vil dække.

Det har helt sikkert været en øvelse - hold dig ikke på et område for længe, ​​ellers får du et sted! - men enhed-og-pod-combo leverer den mest troværdige farve nogensinde. Det er ikke klæbrigt, det er ikke stift, det overføres først, indtil du vasker det ud, og det tager kun cirka 30 sekunder at lave et job, der er så overbevisende som at sidde i salonstolen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer